concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

CT 200h

CONDUCETI PRIMUL MODEL COMPACT DE LUX CU PROPULSIE INTEGRAL HIBRIDA DIN LUME, DISPONIBIL SI IN DINAMICA VARIANTA F SPORT.


Emisii CO2, Combinat (g/km) 94
Combinat (l/100km) 4,1
Acceleratie 0-100 km/h 10,3
Viteza maxima (km/h) 180

DE LA 33.670,00 €

LUX FARA EFFORT

CONDUCETI PRIMUL MODEL COMPACT DE LUX CU PROPULSIE INTEGRAL HIBRIDA DIN LUME, DISPONIBIL SI IN DINAMICA VARIANTA F SPORT.

Cu un design distinct al partii frontale si un posterior cu stilizare atletica, modelul CT 200h ofera posesorului satisfactii deosebite. In interior, habitaclul luxos prezinta ospitalitatea unica Lexus, materializata prin aspecte precum scaunele tapisate in piele, cu cusaturi ornamentale si materiale de inalta calitate. Cu toate acestea, modelul CT 200h nu ofera doar o conducere agreabila, ci dispune si de cele mai avansate tehnologii precum Remote Touch, sistem audio Mark Levinson® cu 13 boxe si sistem de navigatie Lexus Premium. Pentru un aspect mai dinamic, remarcabilul CT 200h F SPORT beneficiaza de scaune tapisate in piele ‘Dark Rose’, de o suspensie cu raspuns superior si de jante din aliaj, de 17”, F SPORT.

Conducand modelul CT 200h veti experimenta inegalabilul lux specific marcii Lexus intr-un vehicul compact,cu tehnologie de propulsie integral hibrida. De asemenea, va veti bucura de performante rafinate, subliniate de nivelul extrem de redus al emisiilor de CO2, incepand de la doar 82 g/km. In modul EV (vehicul electric) va puteti deplasa aproape complet silentios, fara consum de carburant si fara emisii de noxe. In interior, habitacclul ofera un sistem audio de ultima generatie, servicii multimedia si calitatea recunoscuta a maiestriei artizanilor Takumi. Descoperiti un nou nivel al confortului si rafinamentului in uimitorul model CT 200h.

CARACTERISTICILE VEHICULULUI

CUNOASTETI MAI BINE MODELUL CT 200h

Repere de conducere

REPERE DE CONDUCERE

RELAXATI-VA INTR-UN MODEL COMPACT FIN SI RAFINAT, UTILIZAND MODUL DE CONDUCERE ADECVAT TEMPERAMENTULUI PROPRIU.

Conducand noul CT 200h veti experimenta o senzatie reala de comuniune cu o masina perfect echilibrata. Se conduce intr-o maniera controlata si precisa, in special in viraje, datorita sasiului rigid construit utilizand o tehnologie de ultim moment ce foloseste adezivi, componentelor ultrausoare din aluminiu si servodirectiei electrice. Suspensia trenului posterior, cu bascula dubla, asigura o tinuta de drum excelenta si o deplasare confortabila. Utilizand selectorul modului de conducere - plasat la indemana in consola centrala – puteti alege intre modurile ECO pentru o maxima eficienta, NORMAL pentru uzul zilnic si SPORT pentru un raspuns dinamic al masinii. Sau puteti apasa butonul EV pentru a va bucura de noul CT 200h in modul vehicul electric.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra dedicata propulsiei hibride.

Repere de interiorul

REPERE DE INTERIORUL

DISPONIBIL CU SOMPTUOASE SCAUNE TAPISATE CU PIELE, NOUL CT 200h OFERA UN NIVEL EXCEPTIONAL DE CONFORT TUTUROR CELOR AFLATI LA BORD.

Construit la uzina noastra din Kyushu, noul CT 200h redefineste standardele calitatii construite specifice modelelor compacte din clasa autovehiculelor de lux. Scaunele fata, atent finisate, asigura un bun sprijin lateral in viraje si o postura relaxanta in timpul deplasarilor pe distante lungi. Tot ce atingeti comunica nivelul de calitate al masinii, de la volanul imbracat in piele la detaliile metalice juxtapuse tapiseriei din piele fina. Silentiozitatea impresionanta a modelului CT este obtinuta partial prin antifonarea intensiva, realizata in mare parte din materiale naturale. Pentru confort, comanda electronica a sistemului de climatizare ofera un control precis al temperaturii, iar aerul din habitaclu este filtrat pentru eliminarea polenului si prafului.

Repere de siguranta

REPERE DE SIGURANTA

Echipat cu sisteme de control al stabilitatii vehiculului, de control al tractiunii si de asistenta la franare, noul CT 200h este proiectat sa evite pericolul. In plus, in eventualitatea producerii unei coliziuni, sunteti protejat de o celula de siguranta extrem de solida, construita majoritar din oteluri de inalta rezistenta. Pentru augmentarea nivelului de siguranta, CT 200h dispune de scaune fata cu sistem de protectie cervicala (WIL) si opt airbaguri ca dotare standard.

Plansa de bord si Consola

PLANSA DE BORD SI CONSOLA

Consola centrala frontala este proiectata ergonomic pentru a da soferului posibilitatea operarii intuitive a levierului schimbatorului de viteze si a selectorului modului de conducere, in timp ce comenzile sistemului audio si a climatizarii sunt disponibile ambilor ocupanti ai locurilor fata.

VOLAN SPORT

Volanul sport, cu trei spite, imbracat in piele si cu suprafete ergonomice de sprijin al degetelor, inspirat de modelul LFA, ofera o precizie deosebita manevrabilitatii modelului CT. Fara sa ridicati mainile de pe volan, puteti comanda sistemul audio, telefonul, sistemul de comanda vocala, ecranul multi-informatii, si cand este instalat, tempomatul.

INSTRUMENTE DE BORD DINAMICE

Ceasurile de bord de culoare alba beneficiaza de tehnologia antireflexie Optitron pentru o mai buna lizibilitate, iar modul de iluminare se modifica din albastru in rosu odata cu selectarea modului SPORT. Ecranul multi-informatii poate fi inlocuit cu o versiune color TFT de 4.2". Pe langa prezentarea datelor sistemelor vehiculului, acesta reda continut multimedia. Spre exemplu, pot fi afisate titlurilor melodiilor, instructiuni de navigatie, sau, atunci cand este conectat un smartphone, imaginea asociata unui contact din agenda telefonica si numarul de telefon al persoanei care va apeleaza.

Lexus Hybrid Drive

LEXUS HYBRID DRIVE

In 2004, Lexus devine primul producator auto din clasa premium ce perfecteaza tehnologia hibrida. De atunci, au fost vandute peste 500.000 vehicule Lexus cu propulsie hibrida. Cel mai recent model al nostru, CT 200h, ofera performante uimitor de rafinate si emisii de CO2 incepand de la numai 82 g/km. Aceste performante sunt obtinute prin orchestrarea conjunctiei dintre hiper-eficientul motor de 1.8 litri pe benzina, motorul electric de putere, transmisia hibrida performanta, bateria compacta si unitatea de control a puterii.

PORNIRE, PUNERE IN MISCARE

La plecarea de pe loc, motorul electric poate propulsa modelul CT 200h cu viteze de pana la 45 km/h, fiind alimentat din bateria hibrida. In acest timp, vehiculul este aproape complet silentios, nu consuma benzina si nu produce emisii poluante.

ACCELERARE COMPLETA

Accelerati puternic si motorul electric de 82 DIN cp suplimenteaza instantaneu puterea motorului pe benzina, de 1.8 litri. Se creeaza astfel un "val" de cuplu pentru obtinerea unei acceleratii liniare precise atunci cand este necesar.

CONDUCEREA IN CONDITII NORMALE

La viteze mai mari de 45 km/h, motorul termic intra in actiune aproape silentios, insa continua sa fie asistat de motorul electric atunci cand este necesar. Prin distributia aproape perfecta a surselor de propulsie, CT 200h ofera o tinuta de drum exceptional de confortabila, precum si un consum si un nivel al emisiilor extrem de reduse.

DECELERARE, OPRIRE, FRANARE

La decelerare sau la oprire, motorul pe benzina se opreste, reducand la zero nivelul emisiilor. Franati sau ridicati piciorul de pe acceleratie iar procesul de franare recuperativa asigura conversia energiei cinetice, pierduta de catre vehiculele conventionale, in energie electrica pentru stocarea in bateria hibrida. Acesta este motivul pentru care nu trebuie ca un model Lexus cu propulsie hibrida sa fie reincarcat.

Protectia ocupantilor vehiculului si a pietonilor

PROTECTIA OCUPANTILOR VEHICULULUI SI A PIETONILOR

Pentru un plus de siguranta, CT 200h dispune de o celula de protectie a pasagerilor extrem de rezistenta. Stalpii principali sunt special ranforsati, fiind utilizate strategic oteluri de inalta rezistenta. Zonele deformabile anterioara si posterioara abosrb energia degajata la impact, precum si coloana de directie deformabila, proiectata sa cedeze la impact.

OPT AIRBAGURI

CT 200h este echipat cu 8 airbaguri si centuri de protectie cu pretensionare pentru ocupantii locurilor fata. In eventualitatea producerii unei coliziuni, senzorii de intensitate a impactului activeaza airbagurile frontale cu doua trepte de declansare si airbagurile laterale corespunzator severitatii situatiei. Ocupantii locurilor fata beneficiaza si de airbaguri plasate la nivelul genunchilor, in timp ce airbagurile cortina asigura protectia tuturor ocupantilor masinii.

AIRBAG CU CAMERA DUBLA PENTRU PASAGERUL DREAPTA

Testele de impact arata ca distanta parcursa de pasagerul dreapta pana la contactul cu airbagul in timpul unui impact este mai mare decat cea parcursa de sofer. Pentru a proteja pasagerul dreapta in cazul unei coliziuni, vehiculul este echipat cu un airbag inovativ cu camera dubla.

SCAUNE CU PROTECTIE CERVICALA (WIL)

Designul scaunelor fata si al tetierelor este proiectat sa reduca riscul luxatiior cervicale ce apar ca rezultat al miscarii de bici a craniului in timpul impactului la viteza mica, din spate. Rama laterala ranforsata permite deplasarea in jos a torsului in timp ce plasarea avansata a tetierei sprijina mai eficient craniul.

PROTECTIA ACORDATA PIETONILOR

Capota modelului CT 200h este optimizata pentru a asigura o mai buna absorbtie a energiei in cazul coliziunii cu un pieton. In plus, zona adiacenta stergatoarelor parbrizului a fost proiectata pentru a reduce ranirea pietonilor in cazul producerii unui accident.

Sistemul Remote Touch

SISTEMUL REMOTE TOUCH

Tehnologia noastra premiata Remote Touch revolutioneaza modul de interactiune cu majoritatea sistemelor avansate ale masinii. Plasata natural, la indemana, intre cele doua locuri fata, pe consola centrala, functioneaza ca un mouse de computer, permitand comanda functiilor afisate pe ecranul color multi-info. Aceasta inseamna ca miscarea ochilor si distragerea inutila a atentiei sunt minimalizate, permitandu-va sa va concentrati asupra drumului.

Puteti comanda sistemul de divertisment, climatizarea si puteti chiar opera avansatul sistem de navigatie utilizand sistemul Remote Touch. Aveti controlul deplin al cursorului, evitand clic-urile inutile, iar tehnologia tactila atrage cursorul catre pictograma de care va apropiati in timp ce navigati pe ecran. Aceasta forta senzoriala de reactie se poate programa in functie de preferintele dumneavoastra. Simplu, intuitiv si extram de facil de utilizat.

Ecranul color multi-info de 7" al modelului CT 200h este pozitionat central pe plansa de bord, aproape de campul vizual al soferului - in combinatie cu pozitionarea intuitiva a "mouse-ului" telecomenzii tactile, minimalizeaza gradul de distragere a atentiei soferului in timpul comandarii sistemelor de inalta tehnologie ale modelului CT 200h.

Control dinamic

CONTROL DINAMIC

SISTEMUL DE CONTROL AL TRACTIUNII

Sistemul de control al tractiunii asigura cresterea performantelor de aderenta a modelului CT 200h, in special la plecarea de pe loc sau la accelerarea pe suprafete cu aderenta redusa sau variabila. Masurile de corectie sunt aplicate in momentul sesizarii riscului aparitiei patinarii rotii, mentinand astfel tractiunea.

SISTEMUL DE CONTROL AL STABILITATII VEHICULULUI

Sistemul de control al stabilitatii vehiculului contribuie la prevenirea pierderii controlului masinii in special in situatiile abordarii cu viteza a virajelor sau in momentul initial al unui derapaj. Stabilitatea este imbunatatita si viteza masinii este redusa prin aplicarea selectiva a franelor si/sau reducerea puterii motorului.

SISTEMUL ELECTRONIC DE DISTRIBUTIE A FORTEI DE FRANARE / SISTEMUL DE ASISTENTA LA FRANARE

Sistemul electronic de distributie a fortei de franare conlucreaza cu sistemul ABS pentru asigurarea aplicarii fortei optime de franare pe fiecare roata, in functie de conditiile de drum. Sistemul de asistenta la franare intra in actiune in timpul franarilor de urgenta, crescand automat forta de franare aplicata rotilor in cazul in care este necesar.

SISTEMUL DE ASISTENTA LA PORNIREA IN RAMPA

Sistemul de asistenta la pornirea in rampa mentine presiunea in instalatia de franare pentru a preveni alunecarea vehiculului catre inapoi la punerea in miscare. Pe langa cresterea nivelului de confort al soferului, sistemul minimalizeaza patinarea rotilor la punerea in miscare pe rampe cu suprafata alunecoasa.

Sistem activ pentru evitarea coliziunii

SISTEM ACTIV PENTRU EVITAREA COLIZIUNII

Printr-o combinatie de radar cu unde milimetrice si o camera, sistemul PCS monitorizeaza conditiile de drum din fata vehiculului. Daca riscul de coliziune este mare, masina avertizeaza soferul prin semnale acustice si vizuale si creste presiunea sistemului de franare. Daca impactul este inevitabil, sistemul PCS franeaza automat si tensioneaza centurile de siguranta.

Sistem audio Mark Levinson®

SISTEM AUDIO MARK LEVINSON®

Noul CT 200h poate fi comandat cu un uimitor sistem audio Mark Levinson® Premium Surround cu 13 incinte acustice. Disponibil exclusiv pentru modelele Lexus, Mark Levinson a devenit pentru cei pasionati sinonimul tehnologiei de inalta performanta a redarii sunetului. Fiecare difuzor este proiectat pentru a se integra perfect proprietatilor acustice ale habitaclului. Oferind un sunet digital surround cu 7.1-canale, acest sistem asigura o experienta similara unui sistem home-cinema pentru a va bucura de muzica in timpul condusului si pentru a putea urmari DVD-uri sau pentru jocuri (utilizand un cablu VTR) in timpul stationarii.

Mark Levinson este unul dintre cei mai cautati producatori de echipament audio de inalta tehnologie, la nivel mondial. Incepand cu 1972, reputatia lor pentru puritatea reproducerii sunetelor a devenit legendara, deoarece sistemele construite de catre acestia dispun de proprietatea unica de a reproduce subtilitatile si nuantele sunetelor, fara a adauga sau elimina ceva fata de sursa. Mark Levinson, in persoana, a construite mixerul utilizat pe scena festivalului de la Woodstock in 1969, fiind de atunci creditat drept parintele industriei audio de inalta tehnologie.

In pofida faptului ca au fost abordati de catre mai multi producatori auto, Mark Levinson si-a pastrat exclusivitatea in colaborarea cu marca Lexus, aceasta fiind singura care beneficiaza de echipamentele de ultra-inalta calitate ale renumitului producator. Deoarece vehiculele Lexus sunt proiectate stiintific pentru obtinerea unei tinute de drum extrem de rafinate si silentioase, acestea se constituie in terenul perfect pentru reproducerea unei atmosfere specifice unei sali de concert. Sistemul Mark Levinson din fiecare model Lexus este atent optimizat, componentele reglate si incintele acustice plasate special pentru acest mediu acustic unic.

Selectarea modului de conducere

SELECTAREA MODULUI DE CONDUCERE

Noul CT 200h ofera patru moduri diferite de conducere; patru experiente de conducere distincte, ce pot fi selectate in functie de conditiile de drum sau de temperamentul dumneavoastra – de la relaxare calma la dinamism si sportivitate. In modul EV (Electric Vehicle), modelul CT este propulsat doar de catre motorul electric, fara a elimina CO2 sau NOx si fara a consuma benzina, fiind aproape complet silentios. Daca alegeti modul Eco, puterea motorului si modul de schimbare a treptelor sunt modificate, iar sistemul de climatizare si incalzirea scaunelor sunt controlate inteligent pentru a optimiza consumul de carburant. Modul Normal se preteaza excelent utilizarii zilnice.

Alegeti modul Sport, iar masina va reconfigura raspunsul acceleratiei, acesta devenind mai direct, iar sistemele de directie, tractiune si control al stabilitatii vehiculului vor permite un sofat mai dinamic. Iluminatul albstru, calm, al ceasurilor de bord se modifica in rosu sportiv, iar indicatorul eco se transforma in turometru.

Cruise control adaptiv

CRUISE CONTROL ADAPTIV

Folosind radarul sistemului PCS, sistemul de Cruise Control Adaptiv (ACC) mentine o distanta prestabilita fata de masina din fata, chiar si in situatia in care masina din fata franeaza. Odata ce drumul devine liber, ACC accelereaza masina inapoi la viteza setata initial.

Confort interior

CONFORT INTERIOR

Noul model CT 200h dispune de un interior spatios, rafinat si de o calitate specifica marcii Lexus. Pozitia de conducere este sportiva, scaunele fata asigurand un bun sprijin lateral si un nivel de confort deosebit.

In noul CT 200h, calitatea este prezenta peste tot: finisajul impecabil al tapiseriei din piele, insertii furniruite cu lemn din plantatii regenerabile, vopsire mai stralucitoare si mai durabila decat a oricarui alt model compact (utilizam acelasi proces tehnologic ca si in cazul navei noastre amiral, modelul LS sedan). Productia este asigurata de echipele noastre extrem de bine pregatite, supravegheate de maestrii 'Takumi' ce verifica fiecare exemplar in parte pentru a se asigura ca se incadreaza in standardele noastre de inalta calitate. Dupa executie, masinile sunt examinate in vederea depistarii oricaror imperfectiuni apoi parcurg un test-drive final de 30 km.

Sasiu / Aerodinamica

SASIU/ AERODINAMICA

Modelul CT 200h a fost testat si rafinat in cel mai avansat simulator de conducere la nivel mondial – si apoi pe pista de incercari. La cel mai recent model, imbinarile utilizand cea mai recenta tehnologie a adezivilor au contribuit la cresterea rigiditatii sasiului. Aceasta, in combinatie cu utilizarea intensiva a materialelor ultrausoare, a permis obtinerea unei masini extrem de atractive, ce rasplateste soferul prin precizia manevrabilitatii.

Modelul CT 200h dispune de caracteristici aerodinamice excelente, gratie lungimii capotei motor si plafonului precum si a spoilerului spate, a difuzorului si aripioarelor aerodinamice. Daca aruncam o privire sub masina vom observa forma aerodinamica a scutului rezervorului de carburant si aripioarele asemanatoare celei ale unei planse de surf, ce asigura o mai buna stabilitate. Acest nivel de atentie acordata detaliului nu numai ca augmenteaza performantele dinamice si manevrabilitatea, dar imbunatateste totodata si eficienta energetica si reduce zgomotul cauzat de deplasarea curentilor de aer.

L-Finesse

L-FINESSE

Pentru modelul CT 200h designerii nostri au aplicat dinamic filosofia creativa exprimata de conceptul L-finesse (L = Leading edge). In centrul atentiei se afla grila frontala fusiforma indrazneata, ampla, joasa flancata de farurile si luminile de zi cu lampi LED. Pentru rafinamentul in manevrabilitate si pentru reducerea zgomotului cauzat de curentii de aer, modelul CT 200h are un profil aerodinamic longilin si o antena lamelara. Pentru un plus de stabilitate, masina dispune de lamele aerostabiliazatoare montate sub planseu, si de aripioare pe blocurile optice spate si pe stalpii portierelor.

Puteti adauga dotari precum plasa pentru bagaje, covoras de protectie portbagaj, plasa separatoare pentru caini sau protectie portbagaj, si de asemenea, suport pentru transportul bicicletei, portbagaj plafon, cutie de bagaje, si un suport de lux pentru schiuri. Pentru mai multe detalii, consultati sectiunea accesorii.

Suspensie cu bascula dubla pe trenul posterior

SUSPENSIE CU BASCULA DUBLA PE TRENUL POSTERIOR

Suspensia cu bascula dubla si brat oscilant a trenului posterior, dezvoltata exclusiv pentru modelul CT 200h, ofera o tinuta de drum eleganta, o agilitate viratoare rafinata si o superba stabilitate in linie dreapta. Cu un proces de fabricatie mai complex decat al variantelor clasice, designul compact permite o minima intruziune in spatiul cargo posterior. Ambele trenuri de rulare sunt echipate cu amortizoare de inalta performanta. Acestea absorb cele mai fine vibratii, crescand nivelul de confort al tinutei de drum, asigurand totodata o senzatie precisa a directiei.

Optiuni de tapiserie si insertii

OPTIUNI DE TAPISERIE SI INSERTII

Interiorul cu finisaje rafinate al modelului CT 200h poate fi personalizat in functie de preferintele individuale. Tapiseria textila moderna si durabila este disponibila in 5 variante coloristice, din care 3 au fost special restilizate pentru modelul CT. Echiparile Eco si Comfort dispun de tapiserie textila ca dotare standard, complementata de insertii in nuanta Storm Black.

Pentru varianta F SPORT, tapiseria exclusivista material textil/Tahara trim - in 3 nuante de culoare – si insertiile metalice argintii sunt oferite ca dotare standard. Sau puteti opta pentru tapiseria F SPORT in piele, alegand intre tonalitatile Galaxy Black si Dark Rose colourway, cu posibilitatea optarii pentru insertii din fibra carbon.

Echiparea Executive beneficiaza standard de o eleganta tapiserie in piele, iar insertiile in culoarea Techno Black asigura refinamentul accentului. Tapiseria in piele este disponibila in trei variante de culoare si poate fi comandata ca dotare suplimentara pentru echiparea Comfort.

Daca preferati frumusetea intarsiilor din lemn, puteti alege intre varianta traditionala de intarsie in lemn, de nuanta cenusie, lemn shimamoku cu finisaj manual sau bambus tropical natural. Tot materialul lemnos utilizat provine din surse regenerabile.

Sistem de navigatie Lexus premium

SISTEM MULTIMEDIA DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Cu noul CT 200h, puteţi opta pentru cea mai recentă tehnologie multimedia. Aceasta include Sistemul de navigaţie Lexus Premium cu Servicii conectate, cum ar fi Google Street View® şi capacitatea de a calcula ruta cea mai ecologică

SISTEM DE NAVIGATIE LEXUS PREMIUM

Noul CT 200h este disponibil cu cel mai recent sistem Lexus Premium Navigation ce dispune de un elegant ecran de 7", operat prin intermediul sistemului Remote Touch sau prin comenzi vocale. Cu o grafica tridimensionala intensa si optiuni de cartografiere, odata parcata masina, sistemul poate genera inclusiv un cod QR pentru a fi scanat cu un smartphone. Aceasta va poate ajuta sa ajungeti la destinatie prin continuarea pe jos a parcursului. Sistemul multimedia ofera de asemenea servicii precum cautare locala online POI, Google Street View® , Panoramio® sau poate reda vocal continutul mesajelor text primite. Pentru un plus de comoditate, puteti trimite o ruta prestabilita dintr-un dispozitiv mobil catre sistemul de navigatie al CT 200h.

SISTEM DE NAVIGATIE LEXUS

Modelul CT 200h poate fi comandat cu sistem de navigatie Lexus. Acesta utilizeaza afisajul Lexus Media Display pozitionat central. Este rapid, are o interfata prietenoasa cu utilizatorul si ofera o gama larga de optiuni de cartografiere.

LEXUS MEDIA DISPLAY

Noul CT 200h poate fi comandat cu afisaj Lexus Media Display, ce dispune de un ecran de 7" operat prin intermediul unui comutator rotativ. Puteti comanda sistemul audio, regla sistemul de climatizare sau afisa datele monitorului de energie. Modelele smartphone compatibile pot fi "legate" in sistem pentru a putea vizualiza si comanda anumite elemente ale telefonului dumneavoastra.

MONITOR DE ASISTENTA LA PARCARE

Treceti in marsarier si imaginile din partea posterioara a masinii sunt afisate de catre sistemul Lexus Media Display. In varianta echiparii optionale cu sistemul Lexus Premium Navigation, pe ecran sunt afisate linii de ghidare pentru asistenta la parcare.

NICIUN REZULTAT

Nu exista dotari ale automobilelor pentru aceaste criterii. Incercati o noua cautare.

ct 200h takumi

PRODUCTIA MODELULUI CT 200h ESTE SUPRAVEGHEATA DE MAESTRII ‘TAKUMI’, CARE ASIGURA SI INSPECTIA FINALA A FIECAREI MASINI IN 'DOMUL LINISTIT' DESTINAT ACESTUI SCOP.

CT 200h F SPORT

ct 200h fsport

DESIGN SPECTACULOS

Modelul CT 200h F SPORT combină designul îndrăzneț cu o manevrabilitate deosebită, asigurată de echipa producătoare a renumitului LFA supercar și a modelelor F Performance, RC F și GS F. Rezultatul acestei combinații vă va ridica pulsul. Îmbunătățirile exteriorului includ o grilă fusiformă Lexus cu dimensiuni superioare cu inserții ‘L-mesh’, canale pentru răcirea discurilor de frână și lamele aerodinamice pentru creșterea forței deportante.

În habitaclul cu tentă sportivă veți simți o perfectă conexiune cu modelul dvs. F SPORT. Scaunele sport, cusute manual, vă cuprind de la șold la umăr. Volanul sport, cu o deosebită ergonomie și pedalierul din aluminiu prelucrat prin așchiere oferă o percepție deosebită a drumului, pentru a vă putea bucura de fiecare deplasare.

LIMITED EDITION

2017 CT 200h Business Edition

PERFECT PENTRU ORAS, ACEASTA EDITIE LIMITATA COMBINA RAFINAMENTUL LEXUS CU PERFORMANTA HYBRIDA.

Cu jante te aliaj exclusive, ultima generatie de navigatie, scaune incalzite, ergonomice si imbracate in tapiteria Tahara, acest model va va tine relaxat indiferent de cat de lung este calatoria. In modul EV, motorul ofera capabilitati aproape silentioase, fara emisii, iar in rest va veti bucura de performanta lina si costuri de proprietate competitive datorita emisiilor de CO2 de doar 88 g/km.

Cu ajutorul conectivitatii extinse puteti asculta muzica direct de pe telefonul mobil pe sistemul audio Panasonic®, ale carui difuzoare sunt dotate cu diafragme din rasina de carbune de bambus pentru un sunet mai bun si usurinta in reciclare. Ecranul sistemului multimedia de 7” va ofera informatii atat despre navigatie cat si despre performanta masinii dvs.

CT200h BusinessEdition Features TaharaUpholstery

TAPITERII EXCLUSIVE

Dezvoltata pentru a fi durabila si pentru a fi eficienta din punct de vedere al mediului, tapiteria Tahara este exclusive pentru modelul CT 200h Limited Edition si este fabricate folosind mai putina energie decat in procesul traditional de fabricare a pielii.

CT200h BusinessEdition Features ParkingAssist

ASISTENTA
LA PARCARE

Manevrarea in spatii stranse este facuta mai usor de sistemul central de navigatie ce afiseaza imaginea camerei de marsarier.

CT200h BusinessEdition Features 16AlloyWheels

JANTE DE
ALIAJ DE 17”

Jantele de aliaj sculptate dinamic dispun de un design de 5 spite duble cu o finisaj inchis la culoare, iar anvelopele cu profil jos asigura o manevrabilitate de exceptie.

CT200h BusinessEdition Features LEDHeadlights

FARURI
LED

Farurile cu LED optionale de pe echiparea Limited Edition folosesc mai putin current, rezista mai multe in timp si reactioneaza mai rapid decat farurile conventionale.

2017 CT 200h BusinessEdition Features CruiseControl

CRUISE
CONTROL

Selectati viteza de croaziera preferata, iar masina o va pastra fara sa fie nevoie de o alta comanda din partea dvs.

CT200h BusinessEdition Features Navigation

NAVIGATIA
LEXUS

Echiparea Limited Edition poate fi dotata cu sistemul de navigatie Lexus Navigation ce afiseaza informatiile pe display-ul central.

ct 200h driving simulator

AM DEZVOLTAT CEL MAI AVANSAT SIMULATOR DE CONDUCERE DIN LUME PENTRU A TESTA NU NUMAI MASINA, CI SI SOFERUL.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE