concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

IS 300h

IS 300h DISPUNE DE O PUTERE INTEGRAL HIBRIDĂ DE 223 DIN CP, ÎN CONDIŢIILE UNUI NIVEL DE EMISII DE CO2 DE DOAR 101 g/km.


CO2 emissions, Combinat (g/km) 99
Combinat (l/100km) 4,3
Acceleratie 0-100 km/h 8,4
Viteza maxima (km/h) 200

DE LA 41.950,00 €

DESIGN ULUITOR

NOUL IS 300h DISPUNE DE O PUTERE INTEGRAL HIBRIDĂ DE 223 DIN CP, ÎN CONDIŢIILE UNUI NIVEL DE EMISII DE CO2 DE DOAR 101 g/km.

La exterior, noul sedan compact IS 300h, afişează un design uluitor, lămpi cu leduri şi o „grilă fusiformă” îndrăzneaţă tip Lexus. În interior veţi descoperi un post de conducere luxos, orientat spre şofer, cu sisteme multimedia şi de siguranţă de ultimă generaţie. Din poziţia de conducere inovatoare, mai joasă, veţi beneficia de manevrabilitate precisă şi control riguros în luarea virajelor, combinate cu rafinamentul şi eleganţa de înaltă clasă Lexus.

Propulsat de sistemul Lexus Hybrid Drive de a doua generaţie – cu sistem activ de control al sunetului ce asigură o sonoritate sofisticată a motorului – IS 300h este extrem de agreabil de condus, în condiţiile unui nivel de emisii de CO2 de doar 101 g/km şi unui consum redus de combustibil, de 4,3 l/100 km. Există de asemenea un spaţiu amplu pentru bagaje, deoarece acumulatorul hibrid ocupă un spaţiu minim sub podeaua portbagajului.

LEXUS ANY CAQ MOD RGB LIGHT

ODATA VOPSITA, SUPRAFATA MASINII ESTE INSPECTATA CU LUMINA RGB PENTRU A DEPISTA ORICE DEFECT SAU IMPREFECTIUNE CARE NU ESTE VIZIBILA CU OCHIUL LIBER.

CARACTERISTICILE AUTOTURISMULUI

SĂ CUNOAŞTEM MAI BINE NOUL LEXUS IS 300h

Clasificare Euro NCAP 5 stele

EURO NCAP 5 STAR RATING

Noul Lexus IS 300h a fost declarat de către Euro NCAP cel mai bun din clasa sa în anul 2013 la capitolul siguranţă, performând cel mai bine în cadrul categoriei “maşini mari, de familie”. NoulLexus IS a obţinut 5 stele Euro NCAP, cu scoruri de 91% pentru ocupanţi adulţi, 85% pentru ocupanţi copii, 80% pentru protecţia pietonilor şi 66% pentru sistemele de siguranţă asistată. Aceste rezultate se situează mult peste minimul solicitat pentru a obţine 5 stele.

Pentru vizionarea testelor si pentru mai multe informatii, va rog sa vizitati site-ul Euro NCAP (http://www.euroncap.com/bestinclasscars2013.aspx) si cautati IS 300h la categoria “maşini mari, de familie” (“Large Family Car”).

Conducerea modelului IS 300h - Elemente principale

REPERE DE CONDUCERE

Noul IS 300h introduce în premieră tehnologia hibrid integral în gama IS şi este acţionat de cea mai nouă versiune a sistemului Lexus Hybrid Drive. Acest sistem furnizează o putere de 223 DIN CP, în condiţiile unui nivel de emisii de CO2 de doar 101 g/km.

Pentru o conducere mai agreabilă, am coborât punctul de sprijin pentru coapse al scaunului şoferului cu 20 mm şi am ajustat unghiul volanului cu 3°. Precizia de rulare a fost îmbunătăţită prin adoptarea unui şasiu mai rigid, construit pe baza tehnologiei revoluţionare de sudare cu laser a şuruburilor şi lipire cu adezivi.

Noua suspensie spate multilink asigură aderenţă superioară şi manevrabilitate îmbunătăţită. Adăugaţi aerodinamica inovatoare şi veţi avea o maşină nu doar agilă, cu răspuns prompt la comenzi, ci şi incredibil de silenţioasă.

In interiorul modelului IS 300h - Elemente principale

REPERE DE INTERIORUL

Pe şosea, noul IS 300h este sedanul superb echilibrat şi agreabil de condus, dar şi maşina extrem de confortabilă pentru toţi ocupanţii. Relaxându-vă în scaunele somptuoase din piele, veţi aprecia cu siguranţă detaliile elegante Lexus, precum inserţiile de lemn şi ceasul analogic central cu un finisaj impresionant. Construit pe aceeaşi linie ca şi sedanul LS vârf de gamă, întregul proces de producţie a modelului IS este supervizat de maeştrii specialişti „Takumi” de la Lexus.

Pentru extinderea substanţială a spaţiului pentru picioarele pasagerilor din spate şi pentru un confort superior, ampatamentul maşinii a fost extins cu 70 mm. În plus, scaunele spate pot fi rabatate fracţionat 60:40 – o funcţie ideală pentru transportul obiectelor voluminoase.

Prin utilizarea sistemului Remote Touch, puteţi accesa serviciile de conectivitate cum ar fi Google Street View®, puteţi calcula ruta cea mai ecologică sau vă puteţi bucura de sistemul audio Mark Levinson® Premium Surround cu 15 difuzoare. Sau, prin simpla atingere cu un deget, puteţi utiliza comenzile electrostatice inovatoare ale sistemului de aer condiţionat.

Siguranta modelului IS 300h - Elemente principale

REPERE DE SIGURANTA

Echipat cu sistemul Lexus de management integrat al dinamicii autovehiculului de cea mai nouă generaţie şi cu discuri de frână ventilate puternice, noul IS utilizează o tehnologie avansată pentru a vă asista abilităţile de conducere.

În caz de coliziune, sunteţi protejaţi de o celulă de siguranţă pentru pasageri incredibil de rezistentă, ce utilizează extensiv oţeluri de înaltă rezistenţă. Pentru o siguranţă superioară, noul IS este echipat cu scaune faţă cu tehnologie de reducere a riscului de traumatism cervical şi opt airbaguri. În plus, dacă senzorii montaţi în bara de protecţie faţă detectează o coliziune cu un pieton, capota se ridică brusc pentru a absorbi forţa de impact.

Aerodinamică avansată

AERODINAMICĂ AVANSATĂ

Noul IS se remarcă prin aerodinamica superbă, obţinută prin detalii specifice, precum planşeul aproape plat şi mini-aripioarele de pe stâlpii portierelor faţă şi lămpile din spate. Montate iniţial pe maşinile de curse de Formula 1, aceste aripioare creează vortexuri ce atrag fluxul de aer spre interior, îmbunătăţind modul în care Lexus IS „taie” aerul. Astfel se obţine nu doar creşterea stabilităţii şi manevrabilităţii, ci şi îmbunătăţirea consumului de combustibil şi reducea zgomotului produs de vânt.

Instrumentele de bord ale modelului F SPORT

INSTRUMENTELE DE BORD ALE MODELULUI F SPORT

Noile modele IS F SPORT sunt echipate cu un afişaj de bord unic uimitor, cu grafică radială dinamică, inspirat din modelul Lexus LFA. Acesta utilizează tehnologia digitală originală dezvoltată pentru a afişa cu viteza fulgerului vârfurile de turaţii pentru supermaşina noastră V10, folosită ca sursă de inspiratie. După o secvenţă de pornire unică, aspectul afişajului de bord se schimbă în funcţie de modul de conducere selectat.

Celula de siguranţă pentru pasageri, 8 airbaguri

CELULA DE SIGURANŢĂ PENTRU PASAGERI, 8 AIRBAGURI

În plus faţă de celula de siguranţă pentru pasageri, extrem de rezistentă, protecţia ocupanţilor este asigurată de opt airbaguri. Şoferul şi pasagerul din faţă dispun de airbaguri pentru cap cu declanşare în 2 trepte, dar şi de airbaguri laterale şi pentru genunchi.

Airbagurile la nivelul capului se umflă pe întreaga lungime a ambelor laturi ale habitaclului. Toate centurile de siguranţă, cu excepţia centurii pentru locul central spate, sunt echipate cu dispozitive de pretensionare. Acest nivel de protecţie excepţională este dotare standard la noul model IS.

Butonul de selectare mod de conducere

BUTONUL DE SELECTARE MOD DE CONDUCERE

Performanţele autoturismului pot fi adaptate prin folosirea butonului de selectare mod de conducere. Modul ECO reduce emisiile şi economiseşte combustibil, în timp ce modul NORMAL asigură echilibrul ideal între putere, economie şi confort de rulare pentru deplasările zilnice. Pentru un răspuns agil al grupului motopropulsor, nu trebuie decât să comutaţi în modul SPORT.

Sistemul audio Mark Levinson® Premium

SISTEMUL AUDIO MARK LEVINSON® PREMIUM

Lexus IS poate fi comandat cu sistemul audio unic Mark Levinson® Premium, care oferă o veritabilă experienţă de concert live atunci când ascultaţi muzică sau vizionaţi un DVD. Cincisprezece difuzoare personalizate, fiecare acordat individual, furnizează un sunet surround digital incredibil pe 5.1 canale.

Tehnologia inovatoare GreenEdge™ integrată în fiecare difuzor înseamnă de asemenea un volum sonor dublu emis cu acelaşi consum de energie, în timp ce noul „sistem volum automat” vă permite să savuraţi muzica deplin, prin reglarea automată a volumului sunetului la comutarea între diverşi artişti şi înregistrări. Cu un finisaj rafinat, butoanele din aluminiu executate cu înaltă precizie şi finisajul negru lucios reflectă designul sistemelor home audio de înaltă clasă Mark Levinson®.

Faruri cu leduri

FARURI CU LEDURI

Noul IS este disponibil cu faruri cu leduri, iar toate modelele sunt echipate cu lumini de zi, distinctive, cu leduri în formă de L, integrate în bara din faţă. Tehnologia cu leduri, economică, asigură iluminare excepţională şi performanţă fiabilă, de lungă durată.

Capotă activă (cu deschidere automată)

CAPOTĂ ACTIVĂ

Noul Lexus IS dispune de o capotă activă, cu deschidere automată, pentru absorbţia impactului. Activată de senzorii montaţi în bara din faţă, în cazul coliziunii cu un pieton, sistemul ridică uşor nivelul capotei pentru a asigura mai mult spaţiu între capotă şi componentele dure ale motorului de dedesubt. Astfel, se reduce riscul de rănire la cap a pietonului.

Navigaţie Multimedia

NAVIGAŢIE MULTIMEDIA

Ecranul de 7 inchi este operat prin sistemul Remote Touch sau comenzi vocale. Printr-o grafică 3D animată şi multe opţiuni de mapare, după parcare, sistemul generează un cod QR pentru smartphone-ul dumneavoastră, cu instrucţiuni detaliate până la destinaţia finală.

Lexus IS oferă servicii de generaţie viitoare, cum ar fi căutare online, Google Street View® , Panoramio® sau trafic conectat. Pentru mai multă comoditate, puteţi chiar trimite un traseu de pe laptop sau tabletă către sistemul dumneavoastră de navigaţie

Măiestria Lexus

MĂIESTRIA LEXUS

Produs la prestigioasa noastră fabrică de la Tahara de aceeaşi echipă Lexus care asamblează şi sedanul LS vârf de gamă, noul IS redefineşte complet conceptul de calitate pentru acest tip de maşină de lux. Este detaliul pe care îl veţi sesiza încă de la prima atingere a butoanelor din aluminiu ale sistemului audio Mark Levison®, executate cu înaltă precizie, sau când veţi simţi în mâini volanul cu finisaj superb.

La exterior, vopseaua impecabilă a caroseriei este sablată umed manual după fiecare strat de bază aplicat (un proces de durată, rezervat în mod normal maşinilor cu o caroserie specială) şi verificată atât vizual, cât şi digital pentru a asigura o suprafaţă perfectă.

Poziţia de conducere sport

POZITIE DE CONDUS SPORTIVA

Avand o pozitie de condus mai apropiata de drum, puteti simtii suprafata drumului si modul in care reactioneaza modelul IS la cea mai mica rotire a volanului. Volanul in 3 spite inspirat de la modelul LFA fac ca IS sa fie incredibil de usor de manevrat, iar padelele din spatele volanului fac posibila schimbarea rapida a treptelor de viteza.

Fara a inlatura mainile de pe volan, puteti controla comenzile audio, telefonul, comenzile vocale, ecranul multi-informational, Cruise Controlul Adaptiv si sistemul de avertizare a parasirii benzii.

Daca doriti sa testati masina, vizitati cel mai apropiat dealer.

Echipat cu cea mai noua varianta a sistemului de stabilitate VDIM (Vehicle Dynamics Integrated Management) si franele cu discuri de frana ventilate, noul IS foloseste tehnologie avansata pentru a va augmenta capabilitatile dvs. Sistemele Lane Departure Alert, Blind Spot Monitor si Rear Cross Traffic Alert detecteaza masinile ce vin din spate, iar Pre-Crash Safety foloseste tehnologia radar pentru a identifica pericolele ce vin din fata si aplica franele in caz ca este necesar acest lucru. In cazul unui accident sunteti protejat de structura de rezistenta a masinii ce utilizeaza extensiv otel cu duritate ridicata. Pentru o siguranta sporita, noul IS este dotat cu opt airbag-uri si scaune frontale cu tehnologie Whiplash Injury Lesseningront.

NICIUN REZULTAT

Nu exista dotari ale automobilelor pentru aceaste criterii. Incercati o noua cautare.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE