concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

LC 500

URMĂTORUL FORMIDABIL MODEL LEXUS


CO2 emissions, Combinat (g/km) 263
Combinat (l/100km) 11,5
Acceleratie 0-100 km/h 4,7
Viteza maxima (km/h) 270

DE LA 99.950,00 €

CONDUCERE EXCITANTĂ

EXPERTIZA INGINEREASCĂ ŞI DESIGNUL EXPRESIV SE INTÂLNESC ÎN ACEST COUPE DE LUX, NAVĂ-AMIRAL A COMPANIEI

Modelul LC marchează începutul unei epoci glorioase pentru Lexus. Păastrând esența modelului conceptual original LF-LC, am creat un uimitor coupe, proiectat să vă redefinească așteptările și să vă taie răsuflarea. Veți observa aceste aspecte în fiecare curbă a caroseriei și le veți percepe din prima secundă în care luați loc la volan.

Propulsat de un motor benzină de 5.0 litri, modelul LC 500 dezvoltă o putere de 477 DIN cp/351 kW, transmisă trenului posterior. Dezvoltat și rafinat în cadrul evenimentelor specifice sporturilor cu motor precum cursa de 24 de ore de pe circuitul Nürburgring, acest motor construit manual este echipat cu prima transmisie automată cu 10 trepte din lume disponibilă pentru un autoturism, oferind o accelerație incredibilă și un formidabil sunet, specific motoarelor V8.


DOTĂRI VEHICUL

CUNOAŞTEŢI MAI BINE MODELUL LC 500

Conducerea modelului LC 500 – elemente principale

CONDUCEREA MODELULUI LC 500 – ELEMENTE PRINCIPALE

Modelul LC 500 a fost construit începând cu zona inferioară, pentru a oferi o deplasare mai rafinată și mai precisă, ce răspunde mai bine stilului dumneavoastră de conducere. Transmisia cu 10 trepte a modelului LC utilizează tehnologia de control AI-SHIFT ce selectează treapta optimă bazându-se nu doar pe preferințele dumneavoastră și pe viteza de deplasare a mașinii, cât și pe stilul dumneavoastră de conducere, asigurând o deplasare inteligentă. În tot acest timp, suspensia autoadaptativă și înalta rigiditate a caroseriei augmentează experiența de conducere.

În interiorul modelului LC 500 – elemente principale

ÎN INTERIORUL MODELULUI LC 500h – ELEMENTE PRINCIPALE

Odată așezat în spatele volanului modelului LC, creat de maeștrii ‘Takumi, veți sesiza ergonomia inteligentă a habitaclului. Toate comenzile și interfețele sunt poziționate exact acolo unde vă sunt necesare, pentru creșterea încrederii și favorizarea unei conduceri antrenante. Profilul redus al capotei motor și al planșei de bord, asigură o excelentă vizibilitate.

Sistem de siguranță Lexus +

SISTEM DE SIGURANȚĂ LEXUS +

Revoluționarul sistem de siguranță Lexus + este oferit ca dotare standard pentru noul model LC și include un sistem de asistență pre-impact cu funcție de detecție a pietonilor, sistem avansat de menținere a benzii de rulare pentru a vă ajuta să păstrați trasa mașinii, sistem de reglaj automat al fazei farurilor pentru o vizibilitate superioară pe timpul nopții, și tempomat adaptativ, ce echivalează viteza mașinii cu cea a vehiculului precedent.

Motor V8

MOTOR V8

Construit pentru a oferi o accelerație rapidă și un răspuns uimitoar, specifice unui vehicul echipat cu un motopropulsor aspirat normal, motorul V8 al modelului LC 500’s V8 dezvoltă un cuplu maxim de 540 Nm și atinge viteza de 100 km/h în 4.7 secunde. Prroiectat pentru durabilitate și păstrând în același timp o masă redusă, bielele forjate și supapele din titaniu permit obținerea unei remarcabile agilități la turații superioare. Pentru un plus de efect, priza frontală de aer a moddelului LC 500 este echipată cu un generator acustic. Acesta augmentează semnătura sonoră specifică unui motor V8 și o transmite în habitaclu la un nivel perfect, pentru încântarea tuturor celor aflați la bord. Apăsați pedala de accelerație iar efectul va fi augmentat prin deschiderea supapelor externe din toba principală de eșapament, cce se deschid și se închid în funcție de nivelul turării motorului.

Transmisie 10 trepte

TRANSMISIE 10 TREPTE

O altă premieră mondială Lexus, transmisia automată cu 10 rapoarte a modelului LC 500, asigură schimbarea ultra-rapidă a treptelor. Pentru o deplasare precisă, rafinată și ritmică, această transmisie cu 10 trepte utilizează tehnologia de control AI-SHIFT ce selectează treapta optimă în funcție de preferințele și intențiile șoferului, bazându-se nu doar pe viteza de deplasare cât și pe stilul specific de conducere al acestuia.

Jante din aliaj, de 20” și 21”

20" & 21" JANTE ALIAJ

Jante din aliaj turnat, de 20"
Turnate cu precizie, prelucrate prin așchiere, cu 5 spițe cvadruple și efect de reducere a zgomotului, vopsite în gri-închis metalizat.

Jante din aliaj forjat, de 20"
Jante forjate cu 5 spițe duble, cu un captivant finisaj obținut prin lustruire. (Disponibile pentru echiparea Sport)

Jante din aliaj forjat, de 21"
Jante forjate cu 5 spițe duble, ultraușoare. (Disponibile pentru echipările Sport și Sport+)

Faruri LED

FARURI LED

Aceste faruri LED ultra-compacte cu trei fascicule proiector au fost special proiectate pentru zonele consolă frontale extrem de reduse ale noului model LC, cruciale pentru manevrabilitatea la viteze ridicate.

Plafon vitrat

PLAFON VITRAT

Asigurând senzația de libertate în habitaclul modelului LC, ornamentele cromate plasate pe lateralele plafonului vitrat amplifică profilul elegant, specific unui coupé, în timp ce muchiile posterioare urmează liniile săbiilor tradiționale japoneze.

Plafon fibră carbon

PLAFON FIBRĂ CARBON

Coborând centrul de greutate al modelului LC, acest plafon elegant din fibră carbon este fabricat la uzina noastră Motomachi utilizând un nou proces rapid de transfer al rășinilor în cavitățile de turnare.

Spoiler posterior retractabil

SPOILER POSTERIOR RETRACTABIL

Spoilerul posterior retractabil se extinde automat la viteze de peste 80 km/h pentru creșterea forței deportante și creșterea stabilității în viteză, iar prizele de aer laterale reduc turbulențele în zona roților posterioare în vederea augmentării manevrabilității.

Blocuri optice posterioare holografice, iluminare LED

BLOCURI OPTICE POSTERIOARE HOLOGRAFICE, ILUMINARE LED

Inspirate de conurile de forțaj ale avioanelor de vânaătoare, blocurile optice posterioare captivante, cu ramă metalică sculpturală proiectează motivul ‘L’, specific Lexus. La o privire mai atentă, se poate observa cum încuietoarea portbagajului se integrează fluid în ornamentul blocurilor optice posterioare.

Habitaclu centrat pe șofer

HABITACLU CENTRAT PE ȘOFER

Un maestru Takumi a definit cea mai bună formă a volanului modelului LC – o formă eliptică cu o prindere perfectă pentru abordarea sportivă a virajelor.

Pentru reducerea mișcărilor oculare și a potențialelor distrageri ale atenției, toate instrumentele de bord și afișajele importante sunt plasate în câmpul vizual direct.

Comenzile utilizate frecvent, precum selectorul modului de conducere, sunt plasate adiacent coloanei de direcție. Acest nivel al atenției acordate detaliilor a creat un habitaclu centrat pe șofer, gata de a oferi senzaționale experiențe de conducere.

Controlul climatizării / Tehnologie Nanoe®

CONTROLUL CLIMATIZĂRII / TEHNOLOGIE NANOE®

Revoluționarul sistem de control al climatizării reglează automat temperatura habitaclului, a scaunelor și volanului. În plus, tehnologia nanoe® eliberează particule microscopice încărcate negativ în habitaclu pentru a purifica aerul și pentru a dezodoriza eficient scaunele. Acestea au și un efect plăcut, hidratant, asupra pielii și părului dumneavoastră.

Scaune îmbrăcate în piele

SCAUNE ÎMBRĂCATE ÎN PIELE

Scaunele îmbrăcate în piele, cu cusături ornamentale, oferă cea mai bună combinație între sprijin și confort. Inginerul-șef al proiectului LC, dl. Sato, s-a implicat personal în dezvoltarea noului design, ceea ce a presupus un total de 50 de cicluri de testare.

Scaune sport și fețe portiere cu tapițerie Alcantara®

SCAUNE SPORT ȘI FEȚE PORTIERE CU TAPIȚERIE ALCANTARA®

Scaunele sport dispun de capitonaj lateral ce asigură susținerea fermă a corpului în timpul abordării rapide a virajelor. Sunt tapițate de către maeștri artizani Takumi într-o combinație contrastantă de Alcantara® și piele veritabilă.

Tehnologie fibră carbon

TEHNOLOGIE FIBRĂ CARBON

Am utilizat aceeași tehnologie compozită cu fibră carbon, dezvoltată pentru modelul LFA, în crearea panourilor din fibră carbon pre-impregnată formate prin compresie, pentru fețele interioare ale portierelor modelului LC.

Pedalier prelucrat prin așchiere

PEDALIER PRELUCRAT PRIN AȘCHIERE

Pedalierul și reazemul generos pentru picior, fabricate din aluminiu prelucrat prin așchiere, cu finisaj anodizat, oferă performanțe sportive veritabile.

Ceas analogic cu motiv ‘L’

CEAS ANALOGIC CU MOTIV ‘L’

Descoperiți discretul motiv Lexus ‘L’ pe suprafața ceasului analogic și pe suprafețele tactile proeminente ale comenzilor sistemului de ventilație.

Ecran multi-informativ

ECRAN MULTI -INFORMATIV

Pentru a fi mereu la curent cu principalele date ale sistemelor de bord, precum avertizările de siguranță și instrucțiunile de navigație, în panoul central al instrumentelor de bord este integrat un ecran color multi-informativ.

Afișaj holografic extins

AFIȘAJ HOLOGRAFIC EXTINS

Reducând nevoia deplasării atenției de la drum, datele selectate ale sistemelor de bord sunt proiectate în culori strălucitoare direct pe parbriz, utilizând cea mai recentă tehnologie a afișajului holografic (174 mm x 48 mm).

Sistem premium de navigație Lexus

SISTEM PREMIUM DE NAVIGAȚIE LEXUS

Cu o poziționare perfectă pentru o deplasare relaxantă, ecranul central de înaltă definiție, cu diagonală de 10.3” poate fi comandat prin intermediul comenzilor vocale sau prin Touch Pad cu interfața Remote Touch, la fel de ușor de utilizat ca și un smartphone sau o tabletă. Capabilitatea de afișare frracționată permite accesarea simultană a mai multor informații, precum cele oferite de sistemul premium de navigație Lexus sau datele sistemului de climatizare.

Sistem audio Mark Levinson®

SISTEM AUDIO MARK LEVINSON®

SISTEM AUDIO MARK LEVINSON® CU 13 BOXE
Dotare opțională, sistemul audio premium surround Mark Levinson® cu 13 incinte acustice și tehnologie GreenEdge™ este proiectat special pentru proprietățile acustice ale habitaclului modelului LC. Oferind o experiență audio digitală echivalentă celei home-theatre, fidelitatea sonoră este augmentată prin tehnologia Clari-Fi™ ce reface calitatea pierdută prin compresia digitală a fișierelor în formatul MP3.

Sistemul de monitorizare a unghiului mort și sistemul de avertizare la ieșirea din parcare

SISTEM DE MONITORIZARE A UNGHIULUI MORT ȘI DE AVERTIZARE LA IEȘIREA DIN PARCARE

Dispozitivele radar plasate în bara de protecție posterioară detectează vehiculele aflate pe benzile de rulare adiacente, invizibile în oglinzile retrovizoare exterioare. În cazul în care șoferul indică schimbarea direcției și un alt vehicul pătrunde în unghiul mort, sistemul activează un semnal de avertizare în oglinda retrovizoare exterioară relevantă.

Funcția de avertizare la ieșirea din parcare utilizează radarul sistemului de monitorizare a unghiului mort pentru detecția vehiculelor ce se apropie de zona posterioară a vehiculului când acesta este într-o parcare. Când este necesar, vă va alerta printr-un semnal acustic și prin semnalele optice plasate în oglinzile retrovizoare exterioare.

Sistem asistență indicatoare rutiere

SISTEM DE ASISTENȚĂ INDICATOARE RUTIERE

Sistemul de asistență a indicatoarelor rutiere (RSA) ce echipează noul model LC poate recunoaște indicatoarele rutiere utilizând camera video montată pe parbriz și oferă șoferului informații pe ecranul multi-informativ. Sistemul RSA poate detecta indicatoare rutiere conforme cu prevederile Convenției de la Viena (inclusiv indicatoare electroluminiscente și pulsatile).

Sistem de avertizare a presiunii pneurilor

SISTEM DE AVERTIZARE A PRESIUNII PNEURILOR

Recepționând date primite de la senzorii plasați pe fiecare roată, ecranul multi-informativ afișează presiunea din anvelope și avertizează în cazul în care aceasta scade sub valoarea normală.

Monitor asistență parcare

SISTEM DE ASISTENȚĂ PARCARE

Pentru a facilita manevrele de parcare, senzorii plasați în bara de protecție posterioară sunt conectați la un avertizor acustic în habitaclu, semnalând obstacolele. Avertizarea acustică poate fi oprită atunci când nu este necesară. Treceți în marșarier și imaginea zonei dinapoia mașinii este afișată pe ecranul cu diagonală de 10.3”, cu linii de ghidare, pentru a vă asista în manevrele de parcare.

Capotă cu ridicare automată

CAPOTĂ CU RIDICARE AUTOMATĂ

Activat prin senzori plasați în bara de protecție frontală, în cazul coliziunii cu un pieton, sistemul va eleva discret capota motor pentru a asigura o distanță mai mare între corpul acestuia și componentele dure ale motorului, aflate dedesubt. Aceasta reduce riscul de rănire a pietonului.

8 airbaguri

8 AIRBAGURI

Pe lângă o celulă de siguranță a pasagerilor extrem de rezistentă, protecța ocupanților este asigurată de 8 airbaguri. Șoferul și pasagerul dreapta sunt proteați de airbaguri în 2 trepte plasate la nivelul craniului, precum și de airbaguri laterale și la nivelul genunchilor. Airbagurile cortină sunt plasate pe ambele laterale ale habitaclului. De asemenea, toate centurile sunt dotate cu dispozitive de pretensionare.

Selectorul modului de conducere

SELECTOR MOD CONDUCERE

Localizat lângă coloana de direcție pentru a vă putea concentra asupra drumului, selectorul modului de conducere permite comutarea între modurile ECO / COMFORT, NORMAL / CUSTOM, SPORT S / SPORT S+.

Clapete magneziu transmisie 10 trepte, mod manual ‘M’

CLAPETE MAGNEZIU TRANSMISIE 10 TREPTE, MOD MANUAL ‘M’

Pentru o deplasare mai antrenantă și un răspuns dinamic, incredibil de direct, modul ‘M’ a fost adoptat pentru modelul LC 500, pentru a permite șoferului să selecteze și să mențină la alegere orice treaptă de viteză utilizând clapetele schimbător.

Caroserie cu înaltă rigiditate

CAROSERIE CU ÎNALTĂ RIGIDITATE

Pentru crearea unui șasiu rezistent, componente nedeformabile ale moddelului LC sunt fabricate din oțeluri ultra-rezistente, în timp ce pentru portiere, portbagaj și capota motor este utilizat aluminiul. În plus, componente precum plafonul și deschiderile portierelor sunt fabricate din fibră carbon ranforsată cu mase plastice.

NICIUN REZULTAT

Nu exista dotari ale automobilelor pentru aceaste criterii. Incercati o noua cautare.

2017 Lexus LC 500 quote

DEZVOLTAREA MODELULUI LC A CONSTITUIT UNA DINTRE CELE MAI MAI PROVOCĂRI ALE COMPANIEI LEXUS, DE LA CREAREA MODELULUI LS ORIGINAL.

Koji Sato, Inginer-șef al proiectului LC

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE