concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

bg hero

NOUL
LEXUS LC

In curand

PREMIERA MONDIALA A
MODELULUI LC 500h

URMATOAREA GENERATIE A SISTEMULUI DE PROPULSIE HIBRIDA

Dupa premiera mondiala a modelului LC500 cu propulsor V8, suntem mandri ca la Salonul Auto de la Geneva 2016 sa putem dezvalui noul model LC 500h, echipat in premiera cu un sistem hibrid Multi Stage - o noua generatie a sistemului de propulsie hibrida, proiectata special pentru performanta.

Impreuna, LC 500 si LC 500h reprezinta o noua era pentru Lexus: experienta ingineriei si expresivitatea designului, reunite intr-un coupe de lux, reprezentativ, fara compromisuri. Va invitam sa descoperiti ambele modele precum si conceptul LF-LC, ce ofera o remarcabila transpunere in viata a viziunii LC.

LEXUS LC 500 LA GOODWOOD

NOUL LEXUS LC 500 SI-A FACUT DEBUTUL IN CADRUL CURSEI ANUALE "GOODWOOD FESTIVAL OF SPEED" DIN ANGLIA

PERFORMANTE HIBRIDE INCANTATOARE

UN NOU STANDARD IN INGINERIA PROPULSIEI HIBRIDE

Modelul LC 500h combina eficienta superioara cu o putere remarcabila, stabilind noi repere de performanta pentru sistemele de propulsie hibrida. Sistemul hibrid Lexus Multi Stage a fost proiectat in vederea asigurarii unei experiente mai angajante, cu grad crescut de sportivitate, in conditiile unui echilibru optim intre putere si consum.

Prin imbinarea elementelor traditionale ale unui sistem hibrid (incluzand un motor benzina V6 de 3.5 litri, un puternic motor electric si o baterie hibrida Li-ion) cu o cutie de viteze automata cu 4 trepte, montata in partea posterioara a transmisiei hibride, sistemul hibrid Multi Stage asigura o legatura mai directa intre pedala de acceleratie si acceleratia vehiculului. Rezultatul se constituie in timpi de accelerare de la 0 la 100 km/h sub 5 secunde.

PROIECTAT PENTRU O NOUĂ ERĂ

O VIZIUNE UNITARĂ A DESIGNULUI ȘI INGINERIEI

Atat LC 500 cat si LC 500h sunt rezultatul unei colaborari mai stranse intre colectivele de inginerie si cele de design Lexus, creand un coupe de lux reprezentativ ce marcheaza inceputul unei noi epoci.

Impreuna, aceste doua modele proclama directia viitoare a Lexus, reprezentand angajamentul nostru continuu fata de design, performanta si maiestria artizanilor nostri.

DESIGN EXPRESIV

DE LA UN CONCEPT VIZIONAR, LA O IZBITOARE REALITATE

LC beneficiaza de elemente principale ale designului, proportii si dinamism vizual, comune cu cele regasite la modelul conceptual din care se inspira. Definit de o forma aerodinamica si curbe senzuale, plafonul flotant al modelului LC creeaza o postura joasa, impozanta, ce reuneste functionalitatea si performanta intr-o forma pasionala.

Designul frontal beneficiaza de o puternica interpretare a grilei fusiforme specifice Lexus, in timp ce habitaclul reflecta dinamismul luxos al caroseriei. Postura de pilotaj a fost augmentata pentru a invita la o conducere sportiva, dinamica, controlata intuitiv.

CONDUCERE DINAMICĂ

INEGALABILA EXPERIENTA SI CARACTERUL UNUI V8

Alaturi de LC 500h, propulsat de urmatoarea generatie a sistemelor hibride de performanta, se regaseste impresionantul grup motopropulsor V8 al modelului LC 500. Rafinamentul si acuratetea conducerii sunt obtinute in conditiile mentinerii unei calitati superioare a tinutei de drum, specifice unui coupe de lux. Puterea livrata trenului posterior este asigurata de un motor V8 de 5,0 litri, cu 473 DIN cp @ 7,100 rpm.

Acesta este legat de o noua transmisie automata cu 10 trepte — premiera mondiala pentru un automobil de lux — cu timpi de schimbare a rapoartelor ce rivalizeaza cu cei specifici unei transmisii cu ambreiaj dublu. Aceste caracteristici ingineresti permit modelului LC 500 obtinerea unor caracteristici de performanta si agilitate neobisnuite pentru un coupe de patru persoane, cu o accelerare de la 0 la 96 km/k in mai putin de 4.5 secunde.

DESCOPERITI MODELUL LF-LC

DESCOPERITI VIZIUNEA DESIGNULUI DIN SPATELE MODELULUI LC

Pentru Lexus, modelul LC reprezinta o realizare fara precedent in privinta designului si ingineriei, ce traduce in realitate conceptul LF-LC, dezvaluit in premiera acum patru ani, in 2012.

Dezvoltarea modelului LC a reusit depasirea multor obstacole legate de productie, design si materiale, ce in mod uzual compromit viziunea conceptuala initiala. Echipele de proiectare au lucrat fara a-si precupeti eforturile in vederea gasirii unor noi solutii pentru mentinerea cat mai fidela a caracteristicilor conceptului LF-LC in modelul LC, creand un vehicul cu adevarat demn de statutul de nava-amiral Lexus.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE