FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU MODELUL RC F

Postura sa joasă, solidă și liniile născute pe circuit fac din modelul RC F o mașină imposibil de ignorat. De ce ați vrea să ratați acest uimitor coupé 2+2? Modelul RC F este proiectat să provoace un răspuns fizic potent șoferilor care nu acceptă decât performanțe fără compromisuri și un rafinament deosebit.


 

 
  RC F Key Features
 • Putere V8, construit manual

  Cosntruit manual și reglat la stetoscop în uzina noastră Tahara, acest incredibil motor benzină V8 de 5.0 litri dezvoltă o putere de 477 DIN cp și un cuplu motric mai mare de 520 Nm. Chiulasa și piesele în mișcare sunt proiectate să dezvolte o putere maximă odată cu creșterea turației.

 • VDIM Sport

  Sistemul integrat de management al dinamicii vehiculului, sport (VDIM) asigură utilizarea rafinată și sigură a enormei puteri a modelului RC F chiar și întimpul abordării cu viteză a virajelor.

 • Echipare Carbon

  Beneficiind de tehnologia de modelare a fibrei carbon dezvoltată pentru modelul Lexus LFA supercar și pentru mașina de curse IS F CCS-R, modelul RC F ‘echipare carbon’ este mai ușor cu 9.5 kilograme față de varianta standard.

 • Cutie de viteze 8 trepte, Sport Direct Shift

  Motorul V8 livrează puterea prin intermediul unei transmisii secvențiale cu 8 viteze, Sport Direct Shift (SDS) cu supracomandă manuală. Logica de comandă a transmisiei a fost augmentată pentru a răspunde precis celor mai mici apăsări pe accelerație.

 • Jante din aliaj, de 19”, Forjate

  Disponibile ca dotare opțională, jantele modelului RC F sunt forjate (în loc de turnare) într-un proces ce simulează loviturile de baros ale unui fierar, pentru a combina rezistența cu masa redusă, prin augmentarea structurii cristaline a metalului.

 • Scaune sport, tapiţerie piele

  Scaunele cu spătar înalt beneficiază de tehnica de formare integrată, ce asigură o postură excelentă. Forma și fermitatea capitonajului au fost optimizate pentru a reduce presiunea în zona sensibilă a șoldului.

DESCOPERIȚI VARIANTELE DE CULORI

Personalizați modelul RC F, experimentați culorile preferate, sau descoperiți caracteristicile și galeria multimedia.

Atingeți mașina să se rotească

RC F Executive / Black

EXPERIMENTAȚI MODELUL RC F

Sub capota sa bombată se găsește cel mai potent motor V8 pe care l-am dezvoltat vreodată. Singurul său rol este de a livra o putere enormă. Experimentați irezistibilul și adictivul sunet ‘blip’ al accelerației, produs între trepte, în timp ce diferențialul cu funcție de vectorizare a cuplului asigură controlul la viteze de deplasare superioare. Modelul RC F capturează adevăratul spirit al unui coupé de curse.

EXPERIMENTAȚI MODELUL RC F

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ