NOUL RC

ÎNȚEPĂTOR, DAR PLĂCUT

Modelul RC coupé reimaginat are o personalitate înțepătoare, dar foarte plăcută. Chef-ul danez Andreas Møller a avut ocazia să facă un test drive cu el, iar apoi a creat un preparat unic pentru a-i imortaliza calitățile contrastante.

EMOȚIA DE A CONDUCE


 

 
  2018 lexus new rc driving emotion
 • NOUL RC

  ELEGANȚĂ NOU DESCOPERITĂ

  Designul noului RC este inspirat de vedeta producătorului auto Lexus, coupé-ul de lux LC. Noul colț al barei de protecție frontale „curge” lin de la faruri, iar grila frontală în stil plasă se transformă treptat de jos în sus. Modelul F SPORT este echipat cu decorațiuni exclusiviste negre în jurul grilei frontale și ferestrelor.

  Farurile triple extra-mici cu LED aranjate vertical și noile lămpi LED în formă de L oferă mașinii un aspect mai elegant. Lămpile combinate din spate găzduiesc acum lentile în formă de L mai pronunțate. O nouă caracteristică de design memorabilă pentru modelele Lexus coupé.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc driving emotion quote foreground

  CHEF ANDREAS A CREAT UN PREPARAT UNIC PENTRU A SCOATE ÎN EVIDENȚĂ LINIILE TĂIOASE ALE RC-ULUI ȘI INTERIORUL SĂU LUXOS, PLIN DE COMBINAȚII DE AROME SURPRINZĂTOARE PRECUM VATĂ DE ZAHĂR UȘOR SĂRATĂ PRESĂRATĂ CU PUDRĂ DE LĂMÂIE.

MANEVRABILITATE EXCELENTĂ


 

 
  2018 lexus new rc razor sharp
2018 lexus new rc quality abd space

NOUL RC

FINEȚE RAFINATĂ

Grație stabilității sale îmbunătățite, dar și manevrabilității sporite moștenite de la LC, noul RC este mai ager și mai rafinat ca niciodată.

Detaliile proaspăt introduse, precum noua formă de aripioară din zona ferestrelor laterale și aerisirea din bara de protecție din spate, oferă mașinii o stabilitate și o aerodinamică sporită.

CALITATE SUPERIOARĂ

În ceea ce privește habitaclul, absolut totul - de la materialele de înaltă calitate până la dispunerea exactă a comenzilor și indicatoarelor - a fost conceput pentru a maximiza plăcerea de a conduce.


 

 
  2018 lexus new rc quality abd space
 • Decorațiile rafinate create din aluminiu stil Naguri din habitaclul modelelor RC F SPORT au fost inspirate de modelele răsucite de pe săbiile tradiționale japoneze. În interiorul mașinii, un sistem de iluminare ambientală relaxantă produce lumină de jos în sus pentru a umple habitaclul de lumină blândă. Luminile ornamentale din uși se adaptează automat pentru a se potrivi cu condițiile de drum. Un nou ceas analog, identic cu cel din LC, a fost plasat pe partea de sus a bordului, o altă caracteristică specifică modelelor coupé de la Lexus.

 • 
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote background
  
 

 
  2018 lexus new rc razor sharp quote foreground 810x1080 v2

  CONCEPTUL „ÎNȚEPĂTOR, DAR PLĂCUT” SE SIMTE ÎN DIFERITELE MODURI DE CONDUCERE ALE MAȘINII, DE LA O SENZAȚIE SPORTIVĂ PÂNĂ LA O SENZAȚIE CONFORTABILĂ.

  Andreas Møller, Chef

AVANPREMIERA EXCLUSIVĂ DE LA PARIS

Evenimentul pop-up exclusivist s-a desfășurat cu o lună înainte de premiera mondială a modelului Lexus RC coupé de la Salonul Auto de la Paris 2018. Chef Møller de la restaurantul Andreas Møller de pe Champs-Elysées, ale cărui abilități au fost onorate cu o primă stea Michelin la începutul acestui an, a conceput un preparat care scoate în evidență esența RC-ului reimaginat pentru a oferi ceva cu adevărat remarcabil.