2018 lexus rx l hero

RX L

UN SUV SPAȚIOS ȘI DE LUX

Spațiul și libertatea unui SUV de 7 locuri într-un vehicul agil și stilat.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU RX L

Un SUV de familie care se axează ferm pe lux, RX L este elegant, spațios și conceput astfel încât fiecare pasager să se simtă răsfățat și protejat. Acest model versatil adăugat la gama noastră de SUV-uri de lux are trei rânduri de scaune și o capacitate sporită a portbagajului, fără însă a modifica alura stilată caracteristică SUV-urilor RX. Combinația spectaculoasă de pliuri și forme bine conturate este accentuată de grila fusiformă, specifică pentru Lexus, și de un contur elegant cromat. Interiorul prezintă un habitaclu cu un design precis și tehnologie inovatoare și poate fi personalizat în stilul tău, astfel încât să îți poți crea RX L-ul pe care îl visezi.


 

 
  2018 lexus rx l key features
 • Caroserie mai mare

  O caroserie mai mare - RX L este cu 110 mm mai lung decât modelul cu cinci locuri - și o lunetă cu unghiuri mai ascuțite garantează acestui SUV de lux o mai mare versatilitate pentru organizarea bagajelor, dar și șapte locuri excelent gândite pentru pasageri.

 • Un stil inovator

  Cu stâlpi arcuiți și elegant mascați care creează un efect de acoperiș plutitor, cu stopurile LED în formă de L care se integrează perfect în bara spate și cu grila fusiformă specifică pentru Lexus ca punct central, modelul RX L combină versatilitatea unui SUV cu toate elementele specifice ale designului dinamic.

 • Confort de lux pentru pasageri

  Modelul RX L are o banchetă rabatabilă 40:20:40, iar accesul la cel de al treilea rând de scaune este facil, printr-o simplă acționare a unei manete care glisează al doilea rând de scaune spre față. Dotările de lux, precum suporturile pentru pahare sau flexibilitatea sporită, sunt disponibile pentru toate cele trei rânduri de scaune.

 • Climatizare controlată pe trei zone

  Fiecare pasager se poate bucura de o călătorie fantastic de plăcută prin intermediul funcțiilor inteligente, precum sistemul de control al climatizării pe trei zone, care oferă pasagerilor din al treilea rând de scaune aer condiționat separat din spate, precum și ventilație dedicată.

 • Dispozitive multimedia de top

  Sistemul audio cu afișaj al șoferului include un ecran de 12,3 inchi, radio AM/FM, audio Bluetooth®, microfon pentru recunoaștere vocală, slot pentru card micro SD, un mini jack AUX, două porturi USB și un sistem audio surround cu 15 difuzoare Mark Levinson Premium, în timp ce pasagerii din al doilea rând se pot conecta și pot reda direct materialele prin porturile USB dedicate pentru dispozitivele lor multimedia.

 • Sistemul de siguranță Lexus+

  Cu Sistem de siguranță pre-impact (PCS) și Detectare pietoni, Sistem de asistență la menținerea benzii (LKA) cu corecție asupra direcției, Sistem de comutare automată între faza lungă/faza scurtă (AHB) și Cruise Control dinamic cu sistem radar, precum și cu airbaguri laterale cortină pe toată lungimea mașinii, care acoperă toate cele trei rânduri de scaune, RX L este pe atât de sigur pe cât este de elegant.

EXPERIENȚA LA VOLANUL UNUI RX L

Cu o gamă variată de motoare hibride și pe benzină, precum și cu excepționalele sisteme de manevrabilitate și economie de combustibil disponibile ca standard, RX L vă oferă o experiență la volan care depășește considerabil așteptările pentru un SUV. Versatilitatea și spațiul sunt puse superb în valoare de conceptul similar unui coupe, de alura fluidă și de măiestria de excepție cu care a fost finisat habitaclul, astfel încât să vă bucurați de un vehicul de familie stilat și sportiv în același timp.

EXPERIENȚA LA VOLANUL UNUI RX L

Modelul de mai sus nu este reprezentativ pentru întreaga gamă.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ