RX NOUL RX

RAFINAT. SOFISTICAT. LUXOS. ACESTE CUVINTE NU INSEAMNA NIMIC IN COMPARATIE CU SENTIMENTUL PE CARE IL TRAIESTI ALATURI DE NOUL RX.

THE NEW RX

ASPECT
SOLID

Uluitor, nu-i asa? Grila spiralata cu margini cromate creeaza o prima impresie puternica. Așteapta sa vezi noul RX in realitate. Iti va taia respiratia.

THE NEW RX

LUMINI
SOFISTICATE

Farurile LED triplu ‘L’ si lampile de ceata restilizate adauga o nota de dinamism. Priveste indeaproape si vei descoperi ca farurile sunt accentuate de luminile de zi cu indicatori secventiali unici.

THE NEW RX

ASPECT CONSOLIDAT AL
JANTELOR

Pana si jantele contribuie la senzația unica de a detine noul RX. Acestea au 20 inch si 5 spite si includ insertii personalizate disponibile intr-o varietate mare de culori, care se adapteaza stilului tau.

THE NEW RX

PLAFONUL
CURSIV

Priveste noul RX din orice unghi. Te va convinge. Pilonii fumurii fac plafonul sa pluteasca. Stopurile curbate creeaza o estetica echilibrata.

THE NEW RX

TRAPA
PANORAMICA

O trapa eleganta si expansiva adauga un nou motiv de bucurie pentru toti cei prezenti in masina. Partea mobila din fata creeaza o experiența de condus in aer liber.

THE NEW RX

ACCESIBILITATE
MAXIMA

Indreapta mana spre sigla Lexus. Acum priveste haionul cum se deschide.

THE NEW RX

SCAUNELE
RABATABILE

Scaunele incalzite se rabateaza la o simpla apasare de buton, creand spatiu extra in ispititorul RX.

THE NEW RX

CONFORT SI
SIGURANȚA

In interiorul noului RX, calitatea aerului a fost imbunatațita prin tehnologia Nanoe®. Nivelul de siguranța este si mai inalt cu Lexus Safety System +, utilizand un radar cu unde milimetrice si o camera pentru a detecta situatiile periculoase.

THE NEW RX

ARANJAMENT
MODERN

Display central de 12.3 inch. Interfață Remote Touch. Un suport de pahar ajustabil și un încărcător de telefon wireless. Toate din materiale de cea mai bună calitate.

THE NEW RX

SELECTAREA MODULUI DE
CONDUCERE

Noua interfață a modelului RX este unică. Îți poți allege modul de conducere utilizând display-ul de pe bord.

THE NEW RX

TAPIȚERIE
SOMPTUOASĂ

Vei avea parte de o experiență unică în noul RX. Interiorul confortabil te seduce prin căptușeala matlasată pentru scaune și capitonajul ușilor.

THE NEW RX

PRECIZIE LA
VOLAN

Pe langa exteriorul atent sculptat, RX ascunde si o inginerie deosebita, creata sa combine puterea cu un control impresionant, care te va face sa simti la maxim fiecare viraj.

THE NEW RX

PUTERE ȘI
EFICIENȚĂ

Motoarele RX au fost dezvoltate pentru a fi silențioase, puternice și eficiente. Atât variantele pe combustibil cât și hibrid oferă performanțe impresionante, oferind un consum redus de combustibil și un nivel scăzut de emisii, începând de la 120gr.

THE NEW RX

SISTEMUL ACTIV DE
STABILIZARE

Revolutionara tehnologie a sistemului face ca automobilul să răspundă diferit în funcție de suprafața drumului, fără a afecta confortul celor din mașină.

THE NEW RX

STABILITATE ȘI
CONTROL

Șasiul întărit oferă mai multă stabilitate noului RX. Caroseria puternică ajută la îmbunătățirea controlului chiar și în cele mai dificile viraje.

THE NEW RX

ARTA
PERFECTIUNII

Curajos. Stilat. Luxos. Noul RX este asamblat si finisat de maestrii Takumi. Expertiza lor tehnica si artistica este perfectionata in numeroșii de ani de activitate.

TE RUGĂM SĂ MĂREȘTI FEREASTRA BROWSERULUI TĂU

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE