lexus rx hero

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU NOUL RX

NOUL SUV SPAȚIOS ȘI SOFISTICAT

Stabilind noi standarde pentru SUV-urile Lexus, noul RX este cel mai distractiv de condus dintre toate și oferă un nivel inegalabil de lux și spațiu.

FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU RX

Cu un aspect care emană sofisticare din toți porii, este o plăcere absolută să vă urcați la volanul acestui SUV de lux. La interior, unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume oferă niveluri noi de conectivitate, iar cea mai recentă versiune a Lexus Safety System + se va asigura că ajungeți în siguranță la destinație. Cu funcții precum zonele individuale deservite de sistemul de aer condiționat sau airbag-urile laterale de tip cortină optimizate, chiar și pasagerii din cel de-al treilea rând de scaune se vor simți protejați.


  

  
    2019 rx

LEXUS RX

Mândrindu-se cu tot ce este mai nou în materie de design Lexus, noul RX este dotat cu o grilă specifică mai sofisticată, faruri mai elegante cu tehnologie Triple LED și stopuri cu LED în formă de „L”. Indiferent de sistemul de propulsie ales, fie că este vorba de revoluționarul Lexus Self-Charging Hybrid RX 450h sau dinamicul propulsor turbo RX 300 pe benzină, veți descoperi că noul RX este mai satisfăcător de condus, indiferent de destinația aleasă. Tapițeria din piele neagră, neagră cu alb sau roșie Flare oferă modelelor RX F SPORT un aspect unic.

ALTE MODELE DIN GAMA NOASTRĂ