concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

CONCEPTUL LF-C2

CONCEPTUL LF-C2 STRALUCESTE LA SALONUL AUTO DE LA LOS ANGELES

LF C2 cutout 960 001

Un rasarit ca-n povesti, o vreme placuta si un drum cu serpentine se potrivesc perfect cu noul concept Lexus LF-C2, care a fost dezvaluit pentru prima data la Salonul Auto de la Los Angeles. Automobilul este rezultatul unui studiu de design sub forma unui roadster 2+2, ce exploreaza teme de stil ce se vor regasi in urmatoarele modele Lexus, abordand o directie indrazneata. LF-C2 este conceput ca un model Grand Touring de lux, inspirat de placerea de a conduce.

"Conceptul LF-C2 prezinta directia de design pentru viitoarele modele din portofoliul Lexus", declara Jeff Bracken, vice-presedinte si manager general al grupului Lexus US. "Acest concept arata fanilor Lexus din toata lumea devotamentul nostru pentru designul emotional, alaturi de pasiunea pentru o experienta unica de condus."

PLATFORMA 2+2 PROIECTAT

Conceptul LF-C2 este proiectat pe o platforma 2+2, fiind derivat dintr-un simplu coupe. Soferul si pasagerii vor simti adierea vantului datorita designului aerisit, in timp ce se bucura de performantele luxosului automobil. Fiind un roadster concept, LF-C2 nu este acoperit de niciun fel.

Exteriorul stilatului LF-C2 este influentat de diferitele moduri in care formele interactioneaza cu lumina. Astfel, prin designul sau, conceptul capata diverse personalitati in functie de lumina ce il pune in evidenta. In combinatie cu vopseaua in straturi, LF-C2 devine un adevarat GT de lux deschis.

VOPSEAUA IN STRATURI

Pe aceasta bijuterie aurie a fost aplicat un proces de vopsire in mai multe straturi. Primul strat este de grund, urmat de argintiu, un invelis transparent iar apoi galbenul ce ofera stralucire luxosului autmobil. Procesul este finalizat cu un strat de acoperire.

EXPRESSION OF LEXUS

PARTEA FRONTALA A MODELULUI LF-C2

LF C2 cutout 960 002

PARTEA FRONTALA A MODELULUI LF-C2 SE EVIDENTIAZA PRINTR-O ABORDARE EXPERIMENTALA A GRILEI SPIRALATE, MARCA A BRANDULUI LEXUS.

Conceptul grilei consta intr-o impletitura ce dovedeste maiestria designerilor, fiind diferita de fiecare data cand este pusa in alta lumina. Aceasta sta intre farurile triunghiulare LED, marca a automobilelor sport Lexus, si lampile elegante ce contureaza caracterul conceptului LF-C2. Gurile de aerisire din bara de protectie trimit aer rece franelor si ajuta la gestionarea fluxului pentru a mentine stabilitatea automobilului la viteze mari.

Designul superbului LF-C2 prezinta o linie ce pleaca de la bara de protectie din fata si ajunge pana la prima coloana. Micile guri de aerisire trimit aer franelor spate. Partea din spate a conceptului este evidentiata de farurile in forma de L si tevile de esapament cromate. LF-C2 este completat de rotile dotate cu jante de 20 de inch.

INTERIORUL OFERA CELOR IN LF-C2

Interiorul ofera celor ce pasesc in LF-C2 un cadru luxos si spatios care se potriveste perfect cu eleganta afisata in exterior. Partea de exterior este regasita si in cabina, pornind din spate si ajungand la panoul de bord.

Acesta din urma prezinta un design simplist si functional ce inglobleaza elemente atractive si usor de folosit: un monitor video central controlabil de la distanta plasat pe consola si un ceas analogic clasic si elegant intre fantele de ventilatie. Volanul imbracat in piele si scaunele perfect structurate aduc aminte de faptul ca LF-C2 este masina unui adevarat sofer.

Designerii de interior ai conceptului LF-C2 au ales sa insufle o atmosfera armonioasa de putere si simplitate ce este in deplin echilibru cu simturile noastre primare. Suprafetele din piele alba si gri sunt placute la atingere si se completeaza perfect cu luminile LED ce se regasesc de-a lungul cabinei. Interiorul primitor al lui LF-C2 combina entuziasmul oferit de sclipitorul roadster cu o puternica doza de lux marca Lexus.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE