concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

AVANGARDA ESTETICII

LANSAREA IN PREMIERA MONDIALA A NOULUI SI UIMITORULUI CONCEPT COUPE INTEGRAL HIBRID LF-CC VA AVEA LOC IN CADRUL SALONULUI AUTO DE LA PARIS 2012.

Etaland cea mai indrazneata „grila fusiforma” Lexus vazuta pana acum, acest coupe compact cu patru locuri anunta evolutia dinamica a stilului nostru conceptual pentru viitoarele modele.

Un profil coupe atletic, accentuat de o linie laterala provocatoare, usor ridicata in partea frontala si in spate. In fata, fluxul de aer modelat raceste motorul si franele, iar designul farurilor proiectoare cu 3 leduri include disipatoare termice inovatoare montate la suprafata si lumini de zi in forma de sageti.

LF CC cutout 960 001

ASPECTUL DINAMIC

ASPECTUL DINAMIC SCOATE IN EVIDENTA LATIMEA MODELULUI LF-CC SI CENTRUL DE GREUTATE COBORAT.

Echipat cu un tren de rulare integral hibrid Lexus de 2,5 litri si complet nou pentru propulsia rotilor spate, acest concept este elaborat pentru a oferi o experienta de conducere angajanta si un nivel de emisii lider de clasa, sub 100g CO2/km.

IN INTERIOR LA LF-CC

ASPECTUL DINAMIC SCOATE IN EVIDENTA LATIMEA MODELULUI LF-CC SI CENTRUL DE GREUTATE COBORAT.

In interior, postul de pilotaj orientat spre sofer imbina 2 aspecte aparent contrastante: tehnologia avansata si pielea lucrata cu maiestrie si rafinament, alaturi de detalii de design ale componentelor metalice. Toate componentele functionale necesare conducerii autovehiculului sunt amplasate in apropierea scaunului soferului, combinand o extraordinara ergonomie cu tehnologiile avansate HMI (interfata om-masina).

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE