concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

CONCEPTUL LEXUS UX

NOUL NOSTRU CONCEPT SI-A FACUT DEBUTUL
LA SALONUL AUTO DE LA PARIS 2016

Am dezvaluit noul nostru concept, Lexus UX, la Salonul Auto de la Paris 2016. Creat la Centrul nostru European de Design Lexus, acest model este proiectat pentru a face apel la un public progresiv, urban care traieste intr-un mediu conectat.

Conceptul UX foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a crea soferilor experiente captivante la volan, in timp ce interiorul combina maiestria traditionala cu tehnici de fabricare inovatoare. Conferinta de Presa Lexus a fost tinuta pe 29 Septembrie. Daca ai ratat-o, o puteti urmarii mai jos.

INDRAZNETUL CONCEPT DE DESIGN UX SE COMBINA CU TEHNOLOGIILE INOVATIVE SI IMAGINATIVE PENTRU CA PASAGERII SA AIBA
O EXPERIENTA PE DE-A-NTREGUL CAPTIVANTA

Toata tehnologia HMI utilizata a fost proiectata astfel incat sa ofere clientilor moderni, permanent conectati cu noile tehnologii, o experienta de condus unica, tri-dimensionala.

Habitaclul soferului are un glob transparent care pluteste ca o holograma. Acest instrument combina informatia analogica si digitala reprezentand o interfata functionala si suprinzatoare. Pe consola centrala se afla o structura fatetata de cristal care afiseaza in stilul unei holograme, informatii despre aerul conditionat si continutul de diverstisment pentru a putea fi vizionat atat de sofer, cat si de pasageri.

Noul Concept UX implementeaza cele mai avansate tehnologii electrice. Are ferestre electro-cromatice, iar oglinzile usilor sunt inlocuite de oglinzi cu camera inglobata care au carcase mult mai subtiri decat oglinzile clasice. Schimbatorul de viteze este electrostatic si acoperit cu un strat de protectie transparent.

Stalpul A este dublat de o boxa detasabila situata pe bord, pe partea pasagerului, oferind o noua experienta audio care va fi cu siguranta pe placul tanarului client Lexus.

BRIEFUL NOSTRU A FOST SA CREAM UN NOU TIP DE CROSSOVER COMPACT; UN AUTOMOBIL CARE AR PRODUCE O EXPERIENTA UNICA DIN PUNCTUL DE VEDERE AL CLIENTULUI – O EXPERIENTA CU TOTUL SI CU TOTUL CAPTIVANTA, TRI-DIMENSIONALA SI INOVATIVA.

Stephan Rasmussen, Designer la Centrul European de Design, ED2

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE