concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

MOSTENIREA

Litera ‘F’ din F SPORT face referință la circuitul Fuji Speedway, locul de naștere și principalul loc de testare al modelelor noastre F de înaltă performanță. Pe circuitul Fuji Speedway, fiecare componentă este testată și perfecționată de către piloții noștri de curse.

DESIGN REMARCABIL

Designul F SPORT are ca rezultat garantat captivarea atenției. Partea frontală beneficiază de o grilă fusiformă distinctă cu inserții de tip ‘mesh’ și detalii cromate. Traseele canalelor de răcire a discurilor de frână și lamelele aerodinamice plasate pe spoilerul inferior asigură creșterea forței deportante, îmbinând estetica și funcționalitatea.

Jantele din aliaj, cu model unic și emblemele discrete F SPORT completează designul, oferind indicii despre locul nașterii acestei game: circuitul Fuji Speedway.

JANTE
EXCLUSIVISTE SI
SUSPENSIE
SPECIAL REGLATA

Jantele atractive, din aliaj, sunt echipate cu anvelope cu profil redus, ce asigură performanțe superbe în abordarea virajelor. Atât reglajele suspensiei ambelor trenuri de rulare cât și direcția asistată electric, au fost rafinate în vederea augmentării performanțelor fără afectarea calității ținutei de drum.

SCAUNE DE INALTA PERFORMANTA

ASIGURÂND UN SPRIJIN COMPLET ÎN VIRAJ PENTRU PARTEA SUPERIOARĂ A CORPULUI, DESIGNUL SCAUNELOR FSPORT BENEFICIAZĂ DE UN PROFIL CU DETALII ACCENTUATE, CE OFERĂ O FIXARE SUPERIOARĂ. CUSĂTURA CU DETALII SUPERBE ESTE EXECUTATĂ DE CĂTRE MAESTRII NOSTRI ARTIZANI ‘TAKUMI’.

INSTRUMENTATIE
INSPIRATĂ DE CIRCUIT

Panoul de instrumente F SPORT, cu design dinamic, comunică toate datele principale. Conectat cu selectorul modului de conducere, aspectul panoului de instrumente se modifică în raport cu reglajele acestuia.

DIRECTIE,
ROTI SI
PEDALIER SPORT

Prin intermediul volanului sport, cu formă ergonomică, veți simți o puternică legatură cu modelul dvs. F SPORT. Îmbrăcat în piele perforată, cu un finisaj deosebit și prezentând emblema F SPORT, designul acestuia se asortează celui al levierului schimbătorului de viteze.

Sub tălpi, pedalierul din aluminiu prelucrat prin așchiere reflectă tradiția sporturilor cu motor specifică modelelor F SPORT, asigurând o priză excelentă, ce oferă o senzație augmentată.

ALEGETI-VĂ PROPRIUL MODEL F SPORT

DISTINCTA ECHIPARE F SPORT ESTE DISPONIBILĂ PENTRU ÎNTREAGA NOASTRĂ GAMĂ DE MODELE, INCLUZÂND COMPACTUL CT, RC COUPE SI REMARCABILUL SUV RX. CUM VETI ALEGE SĂ VĂ EVIDENTIATI?

FILTRU DE CONTINUT CA
Toate
Modele compacte & Sedanuri
Crossover sau SUV
Hybrid

NICIUN REZULTAT

Nu exista automobile pentru aceaste criterii. Incercati o noua cautare.

NX FSPORT

NX

DESIGN URBAN REMARCABIL

Descoperiți designul urban remarcabil, pentru un număr de până la cinci pasageri însoțițt de bagaje, propulsat de cea mai nouă generație a motoarelor benzină sau cu sistem hibrid.

RX FSPORT

RX

PIONIERUL CLASEI CROSSOVER

Revoluționarul model RX este puternic, dinamic, beneficiază de un interior generos și este incredibil de economic.

2017 Lexus RC 300h F SPORT Home Range Exterior 460 480

RC

PERFORMANȚE ÎNCÂNTĂTOARE

Odată ce veți cuprinde în palme volanul sport cu cusături ornamentale, vă veți bucura de vivacitatea accelerației și precizia manevrabilității modelului RC.

F Marque panel 1920 hero
F Sport

MODELE F DE PERFORMANTĂ

DESCOPERITI MODELELE DE ÎNALTĂ PERFORMANTĂ CE AU INSPIRAT GAMA F SPORT. PASIUNEA NOASTRĂ PENTRU PERFORMANTĂ SI LUX ESTE INEGALABILĂ.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE