lexus LF SA hero

LF-SA

CONCEPT ULTRA-COMPACT

Debutând la Salonul Auto de la Geneva din 2015, acest concept aventuros a pornit să exploreze teritorii virgine.

 • CONCEPTUL LF-SA

  Am oferit studioului nostru european de design provocarea creării unui model urban ultra-compact, 2+2. Rezultatul este un vehicul conceptual concetrat pe șofer, ce încapsulează atât spiritul deplasărilor urbane zilnice cât și pe cel al aventurilor de weekend - SA înseamnă Small Adventurer.

  Modelul LF-SA Concept reprezintă o interpretare îndrăzneață a filosofiei de design L-finesse, fără a pierde din vedere plăcerea condusului.

  Modelul LF-SA Concept explorează un viitor în care șoferii Lexus își vor mai permite ”luxul” de a se așeza la volan și de a conduce ei înșiși, bucurându-se în același timp de cele mai avansate tehnologii de conectivitate,infotainment și siguranță la bordul mașinii.

      lexus LF SA section01 fullBleed

STILIZARE ÎNDRĂZNEAȚĂ, COMPACTĂ

Chiar și cu o stilizare robustă, sculpturală și încrezătoare, designerii Lexus au realizat un model compact, cu manevrabilitate și agilitate, esențiale oricărei mașini de oraș.

 • DESIGN VIZIONAR

  Contrastul dintre suprafețele convexe și concave ale caroseriei este evidențiat de tăieturile în consolă de deasupra calandrelor roților. Aceasta conferă o dimensiune unică a proporțiilor de design, conferindu-i o puternică senzație de dinamism și înaintare.

 •     lexus LF SA section02 02

  AVENTURI COLOR

  Spiritul de aventură se reflectă și în schema cromatică; finisajul exterior Stellar are ca inspirație explorarea spațiului, iar interiorul este inspirat de spectacolul captivant al unei eclipse solare.

INTRAȚI ÎN MODELUL LF-SA

În pofida dimensiunilor sale compacte, modelul LF-SA prezintă un habitaclul uimitor de spațios. Senzația de libertate și luminozitate este accentuată de planșa de bord fluidă, precum și de către mișcările unice ale volanului și pedlalier.

    lexus LF SA section03 00
 • lexus LF SA section03 01

  DESIGN CONCENTRAT PE ȘOFER

  Plecând de la utilizarea preponderent mono în oraș, dispunerea elementelor habitaclului acestui model 2+2 favorizează șoferul. Scaunul acestuia este fix, în timp ce coloana de direcție și pedalierul sunt reglabile, aducând astfel mașina către șofer.

 •     lexus LF SA section03 02

  SPAȚIU DE EXPLORARE

  Scaunul dreapta glisează, permițând accesul la locurile spate. Designul interior utilizează spațiul, materialele și volumetria pentru a crea în habitaclul două zone elipsoidale cu suprapunere parțială, distincte.

 • FLUID ȘI INTUITIV

  Sistemul de infotainment din remarcabilul model LF-SA dispune de un afișaj tip hologramă inclus în panoul cristalin al instrumentelor de bord, pe lângă un afișaj holografic (HUD) extins și un touchpad în consola centrală.

 •     lexus LF SA section03 04