MĂIESTRIE

STILUL DE VIAȚĂ TAKUMI

Maeștrii noștri Takumi se asigură că măiestria cu care este lucrat fiecare Lexus este desăvârșită. Filosofia pe care se bazează este aceea că nu există scurtături. Maeștrii au petrecut peste 60.000 de ore de antrenament pentru a-și dezvolta simțuri supraomenești. Simțuri care creează un Lexus cu o precizie mai presus de limitele oricărei mașini sau inteligențe artificiale. Aceste nouă scurte episoade oferă o imagine a ce înseamnă măiestria Lexus.

FĂRĂ SCURTĂTURI

Există o singură cale care duce la obținerea unui nivel superior de măiestrie, iar această cale implică o atenție nemărginită la detalii. Uneori, maeștrii ascund defecte sau semne în interiorul mașinilor pentru a se asigura că lucrătorii ating același nivel de măiestrie. De la șoferii de teste care sunt testați înainte de testul pe șosea, până la camera în care viitorii Takumi își antrenează simțurile, aceste filmulețe vă vor arăta de ce nimic nu se poate compara cu nivelul de măiestrie utilizat la Lexus.


  

  
    2019 lexus takumi living quote background image

  

  
    2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

Practica „testării de gherilă” sau a ascunderii unor semne pentru a testa aptitudinile echipei este doar încă una din modalitățile în care maeștrii Lexus își testează și își antrenează constant aptitudinile.

OAMENII ȘI TEHNOLOGIA

Măiestria de neegalat se poate obține doar atunci când roboții și oamenii lucrează în armonie. Programarea simțurilor unice ale unor maeștri desăvârșiți în mișcările eficiente și fără eroare ale tehnologiei noastre robotizate a condus la un nivel de măiestrie de neegalat.

SUPRAOAMENI

După ore întregi de exerciții și antrenamente, Maeștrii Takumi dezvoltă simțuri aproape supraomenești. Ochiul este capabil să distingă semne invizibile pentru cei neantrenați, auzul poate regla motorul cu precizie chirurgicală, iar atingerea poate detecta imperfecțiuni de o zecime de milimetru.