2017 lexus valerian hero01

LEXUS INTRĂ ÎN LUMEA SCI-FI ODATĂ CU ”VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS”

”Valerian and the City of a Thousand Planets” este una dintre cele mai mari producții cinematografice din Europa. În care Lexus joacă un rol principal. Pentru acest film sci-fi din 2017, regizat de Luc Besson, echipa creativă a imaginat un vehicul perfect integrat în lumea lui Valerian, la 700 de ani distanță în viitor: rezultatul acestui proces este Lexus SKYJET.

AVANSÂND RAPID CĂTRE 2800

Prezentarea în premieră a monopostului SKYJET a avut loc în cadrul unui eveniment Lexus în Miami, unde au fost prezentate cele mai recente produse și activități recreaționale de lux ale companiei. SKYJET a fosty creat de către echipa Valerian cu ambiția obținerii unui vehicul ce poate fi conceput ca perfect integrat în lumea secolului 28.

La evenimentul Lexus Lifestyle 2017 din Miami, actorul principal al filmului Valerian and the City of a Thousand Planets, Dane DeHaan, a prezentat modelul principalei nave spațiale din film.

Echipa de creație a filmului a colaborat cu designerii Lexus pentru a încorpora accente contemporane ale designului (dintre care veți recunoaște cu siguranță anumite elemente), adaptând modele iconice în vederea creării exemplarului final SKYJET. Designul final înglobează o interpretare a reprezentativei grile fusiforme Lexus, și faruri similare cu cele ale anticipatului model Lexus LC coupe 2018, definite de o formă atletică și aerodinamică.

In procesul de design al habitaclului, echipa de creație Valerian s-a inspirat din cele mai recente tehnologii de inteligentă artificială (AI) și interfață om-mașină (HMI) dezvoltate de către Lexus. Povestea va cuprinde și o capsulă energetică imaginară, inspirată de cercetările Lexus în domeniul pilelor de hidrogen.

SCENE CU URMĂRIRI SPECTACULOASE

Comentând prezentarea, Dane a spus: “Mi-am dorit dintotdeauna să lucrez cu Luc Besson, deoarece acordă o deosebită atenție detaliilor din filmele sale, aducând la viață poveștile în cele mai imaginative moduri posibile. Colaborarea cu Lexus în crearea SKYJET este un bun exemplu al acestui aspect, iar scenele de urmăriri din Valerian, în care este prezent Skyjet vor fi, cu siguranță, unele dintre cele mai intense momente din film.”

Prezentarea modelului a fost precedată de o spectaculoasă coregrafie luminoasă, înainte ca Dane să urce pe scenă pentru a discuta despre filmările cu SKYJET și despre colaborarea pe platoul de filmare cu partenera sa, Cara Delevingne și regizorul Luc Besson.

Comentând acest parteneriat, Spiros Fotinos, Head of Global Brand Marketing la Lexus, a adăugat: “Când Luc ne-a comunicat prima dată viziunea sa despre Valerian, ne-a fost clar că împărtășim aceleași ambiții de a depăși banalul și de a crea experiențe uimitoare. Pentru noi, a fost o provocare deosebită să putem contribui la imaginarea designului și tehnologiilor SKYJET, dintr-o perspectivă Lexus. Pe lângă oportunitatea de a încorpora marca noastră într-o poveste incredibilă, ne-am putut bucura de expresiile designerilor și inginerilor noștri atunci când le-am comunicat că vor lucra la o navă spațială!”

În următoarele șapte luni, Lexus va fi gazda unor uimitoare experiențe, proiectate să aducă pasionații din întreaga lume mai aproape de acțiunea din Valerian, în așteptarea premierei filmului, în iulie 2017.

Aflați mai multe despre VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS pe:

INFORMAȚI-VĂ DESPRE VALERIAN

Plecând de la o serie clasică de benzi desenate, Valerian and Laureline - vizionarul scenarist și regizor Luc Besson propulsează acest subiect iconic într-o adevărată saga SF cinematică și epică. Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) sunt agenți speciali galactici ai guvernământului teritoriilor umane, însărcinați cu menținerea ordinii în univers.

La ordinul Comandantului (Clive Owen), Valerian și Laureline pornesc într-o misiune spre fantasticul oraș cosmic Alpha, o metropolă în continuă expansiune, ce cuprinde mii de specii inteligente din toate colțurile universului. În centrul Alpha, orașul celor o mie de planete, există o misterioasă forță malefică ce amenință pacea, iar Valerian și Laureline sunt într-o cursă continuă pentru a identifica amenințarea și a proteja nu doar orașul Alpha, cât și viitorul întregului univers.