1. Discover Lexus
  2. LBX Madrid Event Wrap-Up
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.
EXTRAORDINAR ÎN FIECARE ZI

EVENIMENT LBX MADRID

Ați auzit despre evenimentul nostru de la Madrid, care a transformat containerele de transport maritim obișnuite în spații artistice extraordinare? Descoperiți modul în care The Extraordinary Street Gallery a reflectat spiritul artistic al LBX.

O GALERIE EXTRAORDINARĂ ÎN AER LIBER

Cel de-al treilea eveniment LBX City, The Extraordinary Street Gallery, a avut loc la Madrid, Spania, în perioada 26-28 octombrie.

În faimoasa piață a orașului, Plaza de Colón, locul a fost plin de containere maritime care expuneau în interior instalații artistice captivante. Reflectând frumusețea sa modernă și măiestria rafinată, evenimentul a surprins esența extraordinară a modelului Lexus LBX.

Un spațiu captivant și antrenant, presărat cu concepte interesante, simțurile au fost cu adevărat răsfățate la The Extraordinary Street Gallery:

  • Spațiul 1: Extraordinar în fiecare zi - Tehnician superior, Lidia Cao, a prezentat paletele de culori și lucrările murale care îi sunt caracteristice
  • Spațiul 2: Experiențe imersive - Oaspeții s-au bucurat de un festin vizual sub forma unei frumoase instalații luminoase, cu becuri multicolore aprinse într-o varietate de modele
  • Spațiul 3: Neprevăzut - Oferind oportunități de fotografie pentru oaspeți cu o suită de fundaluri interesante în interiorul containerelor, cu lumină schimbată pentru a crea diferite ambianțe și stări de spirit
  • Spațiul 4: Zona Omotenashi - Reflectând conceptul japonez ospitalier omotenashi, care se află în inima Lexus, designerul de interior Fabián Ñíguez, și-a întâmpinat oaspeții în interioare sofisticate cu o notă de neașteptat.

 

Vedeți mai jos frumoasele instalații și intrigantele lucrări de artă ale The Extraordinary Street Gallery.