PERFORMANȚĂ

MOTORSPORT

Pentru a înțelege nivelul unic de implicare al Lexus în domeniul performanței sportive, a suficient să observați modelele noastre supercar și de curse. Veți descoperi experiențe de conducere incredibil de puternice, obținute prin testarea intensivă pe pistă.

INSPIRAȚIE SUPERCAR

Născut din pasiune, decada de efort în vederea creării celei mai performante mașini a condus la apariția iconicului model LFA supercar. Un simbol modern, a stabilit noi standarde în lumea performanței. Și a devenit standardul nostru, inspirând viitorul performanței Lexus.

    lexus lfa born on track
    lexus legendary status

INSPIRAȚIE SUPERCAR

STATUT LEGENDAR

Modelul LFA reprezintă rezumatul performanței Lexus și originea conceptului F Philosophy. Lansat în 2010 la cea de 41-a ediție a Salonului Auto International de la Tokyo, este privit în continuare drept un supercar legendar.

Exclusivist și căutat, modelul a fost produs în doar 500 de exemplare. Puține ca număr, dar cu un impact semnificativ, au fost întâmpinate cu aclamații de către industria auto. Drept reper, modelul LFA a copntinuat să inspire modelul LC și alte modele F  din gama Lexus.

GATA DE CURSĂ

Pista de curse este unul dintre cele mai competitive medii, pentru care sunt făcute modelele noastre supercar. Acestea sunt proiectate pentru a surclasa competiția, atât în privința vitezei, cât și a oricăror altor aspecte ale performanței.

    lexus race ready

GATA DE CURSĂ

FORMULA SUCCESULUI

Lexus a fost primul producător auto asiatic care a câștigat cursa de anduranță VLN Endurance Championship de pe circuitul Nürburgring Nordschleife. Un model prototip RC F GT3 a câștigat cursa VLN9 din 8 octombrie 2016. Acest model remarcabil dispune de o gamă extinsă de tehnologii avansate, proiectate în vederea exploatării optime a celor mai bine de 540 cai-putere ai motorului.

Aripile față sunt proiectate în vederea reducerii coeficientului de frecare cu aerul. Spoilerul posterior generează o forță deportantă suficientă pentru augmentarea stabilității și vitezei în cele mai strânse viraje. Toate acestea, și nu numai, fac din acest model o adiție valoroasă - și o adevărată plăcere - pentru orice echipă de curse.

LUXUL, RAFINAT PE CIRCUIT

Când suntem pe pistă, toate simțurile noastre sunt activate. Vigilenți, observăm și învățăm în fiecare secundă. Apoi, pe baza celor acumulate, distilăm acest spirit în modelele F  și în echipările noastre F SPORT. Rezultatul? O deplasare rafinată, energetică, și o conducere sportivă.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  PERFORMANȚĂ

  MODELELE F

  Inspirate de către F Philosophy, modelele noastre F evocă dragostea noastră pentru pasiune și performanță. Luați loc la volan și veți fi transportat într-o nouă dimensiune senzorială.

 •     2017 lexus discover performance overview f sport

  PERFORMANȚĂ

  F SPORT

  Alegeți modelul Lexus favorit și adăugați-i un plus de sportivitate. Variantele noastre F SPORT beneficiază de modificări ale designului exterior și interior precum și de subtile reglaje ale suspensiei, pentru a vă oferi senzații deosebite.