concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

NOUL RX

LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT 2015 VA FI LANSATĂ NOUA VERSIUNE RX, CEL MAI BINE VÂNDUT MODEL MARCA LEXUS, CU PESTE 2.2 MILIOANE DE UNITĂȚI LA ACTIV. ASTFEL, TREI DIN ZECE AUTOMOBILE VÂNDUTE DE LEXUS SUNT MODELE RX.

DESIGN CAPTIVANT

Noul RX este vedeta Salonului Auto de la Frankfurt 2015. Cel mai “ascuțit” automobil Lexus, creat în studiorile noastre de design, combină un set de cute și curbe sofistificate ce reprezintă o nouă abordare curajoasă pentru acest model. Noul RX are acum același ADN al designului ca și restul modelelor recent lansate de Lexus.

TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

În interior, noul RX dispune de un nivel inegalabil de lux ca dotare standard. Până și calitatea aerului din cabină a fost îmbunătățită datorită tehnologiei premiate Nanoe®. Siguranța pasagerilor este și mai ridicată datorită sistemului Lexus Safety System +. Acesta utilizează un radar cu unde milimetrice și o cameră pentru a detecta potențialele situații periculoase.

URMĂRIȚI CONFERINȚA
DE PRESĂ LEXUS

REALITATEA VIRTUALĂ RX

LA STANDUL LEXUS DE LA FRANKFURT POȚI TRĂI EXPERIENȚA RX PRIN TEHNOLOGIA DE REALITATE VIRTUALĂ OFERITĂ DE OCULUS RIFT. DE ASEMENEA, ÎȚI POȚI DESCĂRCA APLICAȚIA PE SMARTPHONE-UL SAU TABLETA TA.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE