LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

BENEFICII

Tehnologia Lexus Self-Charging Hybrid afectează mai puțin mediul înconjurător și portofelul dumneavoastră. Grație consumului mai eficient de combustibil și a nivelului redus de emisii, puteți reduce și costurile de întreținere și de funcționare.

MAI ECOLOGICE

Sistemele noastre Self-Charging Hybrid sunt ecologice și reduc emisiile nocive de gaze la o zecime din standardul diesel Euro 6 din 2014.

Multe metropole și orașe mari din UE au creat Zone cu emisii reduse ca parte a misiunii UE de a deveni neutră din punct de vedere al impactului asupra climei.

Autovehiculele cu niveluri ridicate de emisii fie nu au voie să circule în aceste zone, fie trebuie să plătească o taxă pentru a putea intra. Autovehiculele cu emisii reduse precum Lexus Self-Charging Hybrid pot intra gratuit.

    2019 lexus hybrid benefits greener
 •     2019 lexus hybrid benefits lower costs

  BENEFICII

  COSTURI MAI MICI

  În mod normal, autovehiculele Self-Charging Hybrid sunt mai rentabile din punct de vedere al costurilor de cumpărare, deținere și funcționare decât un model diesel echivalent.

  Costuri mai mici de întreținere

  Pe termen lung, pot fi realizate economii majore privind costurile de întreținere, deoarece sistemul hibrid nu are ambreiaj, curea de distribuție, demaror, alternator etc.

  De asemenea, costurile pentru piesele de schimb sunt semnificativ reduse, deoarece uzura plăcuțelor de frână și a anvelopelor pentru hibridele Lexus este mai mică, ceea ce duce la economii suplimentare.

  O verificare anuală a stării de funcționare a hibridului este cea mai bună metodă de a vă asigura că profitați din plin de toate avantajele Lexus-ului dvs. hibrid. Verificarea stării de funcționare a hibridului este gratuită la orice intervenție într-un service Lexus. Dar dacă mai este până la verificarea anuală, puteți să vă asigurați că mașina este în regulă cu ajutorul unei verificări individuale a stării de funcționare a hibridului.

MAI UȘOR DE UTILIZAT

Lexus Self-Charging Hybrid înseamnă fără prize. Fără motorină. Fără compromisuri. Nu va trebui niciodată să conectați un Lexus Hibrid la priză - ele sunt mereu gata să vă ducă oriunde trebuie să mergeți, oricât de departe ar fi.

    2019 lexus hybrid benefits easier to run