LEXUS SELF‑CHARGING HYBRID

HIBRID PENTRU AFACERI

Responsabilitate față de mediu, eficiență economică, lux inovator. Mașina de companie la fel de performantă precum afacerea dumneavoastră și alternativa mai inteligentă la diesel.

ALEGEREA INTELIGENTĂ

Nu este vorba doar despre eficiența superioară a consumului, sistemele avansate de asistență pentru șofer, sau designul și lucrul artizanal al maeștrilor Takumi. Prin performanțele și inovațiile Lexus, achiziția unui hibrid Lexus Self-Charging Hybrid devine alegerea inteligentă pentru orice afacere.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait reduce emissions

  HIBRID PENTRU AFACERI

  ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT PENTRU REDUCEREA EMISIILOR

  Gama hibridă Lexus este modalitatea inteligentă de a onora angajamentele companiei dumneavoastră pentru reducerea amprentei de carbon. Tehnologia noastră inovatoare are un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, atât la nivel local cât și global, prin reducerea nivelului de emisii dăunătoare și contribuie astfel la un aer mai curat în orașul dumneavoastră.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait financial efficiency

  HIBRID PENTRU AFACERI

  ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT PENTRU EFICIENȚĂ FINANCIARĂ

  Tehnologia avansată și eficiența de cosum dovedită, contribuie la minimizarea costurilor operaționale.

  Puteți deține un autovehicul Lexus Self-Charging Hybrid, la fel cum ați deține unul convențional - deloc mai complex, însă cu beneficii suplimentare. Vă puteți aștepta la fiabilitatea excepțională Lexus, lipsa costurilor suplimentare pentru mentenanță și serviciul Hybrid Health Check inclus la fiecare revizie.

  Hibrid nu reprezintă doar eficiență pentru combustibil: poate fi de asemenea benefic pentru afacerea dumneavoastră. De-a lungul a trei ani de utilizare, autovehiculele hibride ar putea produce economii prin reducerea de taxe și impozite.

  Trecerea la un hibrid Lexus ar putea fi o investiție excelentă pentru compania dumneavoastră.

 • 2017 lexus hybrid for business portrait driving performance

  HIBRID PENTRU AFACERI

  ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT PENTRU PERFORMANȚĂ

  Ajungeți la destinație cu stil. Sursa duală de energie vă oferă agilitate și încredere pe șosea, dar și o călătorie lină pe distanțe mai lungi.

  Abordarea noastră concentrată pe optimizarea consumului de combustibil, regăsită în toată gama Lexus Self-Charging Hybrid, a rezultat în spații interioare mai silențioase, oferindu-vă un refugiu calm pentru relaxare și concentrare - toate realizate conform standardelor exigente ale maeștrilor Takumi.

  Așadar, fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri cu mize mari, fie despre timp de gândire, ajungeți la destinație încărcați cu energie și gata de acțiune.

DESCOPERIȚI GAMA

Descoperiți gama completă Lexus Self-Charging Hybrid pentru afaceri, cea mai variată selecție a unui producător de lux.


 

 
  2017 lexus hybrid for business full width cinemagraph is fallback
2017 lexus hybrid for business portrait refined luxury

LEXUS HYBRID

LUX RAFINAT

Lucrările artizanale realizate de maeștrii noștri Takumi reprezintă esența abordării noastre pentru a atinge calitatea absolută. Prin îmbinarea tehnicilor tradiționale cu tehnologia modernă, la fiecare etapă din procesul de fabricație, de la modelarea șasiului rafinat, orientat spre performanță, până la realizarea manuală a finisajelor interioare, maeștrii Takumi prelucrează un produs final imaculat.

Sistemele noastre inteligente de siguranță, Lexus Safety System+ și Lexus Safety System+ A, oferă de asemenea asistență inovatoare și sofisticată pentru șofer, anticipând intențiile acestuia și condițiile de pe șosea, pentru a oferi control maxim, încredere și confort de-a lungul călătoriei.

Asigurare pentru orice companie sau manager de flotă.