LEXUS SELF‑CHARGING HYBRID

DE CE HIBRID

Toată puterea unui motor pe benzină, îmbinată perfect cu eficiența unui motor electric.

PERFORMANȚĂ ȘI EFICIENȚĂ - FĂRĂ COMPROMISURI

Modele hibride Lexus sunt surprinzător de simple, oferind economie de combustibil și emisii reduse, fără a compromite performanța. Explorați avantajele și aflați răspunsurile la întrebările pe care le aveți. Veți descoperi în curând motivul pentru care atât de mulți șoferi aleg Lexus Hybrid.

2017 lexus understanding hybrid portrait self charging

BENEFICII HIBRIDE

AUTO-ÎNCĂRCARE: NU NECESITĂ CONECTARE LA PRIZĂ

Spre deosebire de autovehiculele electrice sau hibridele plug-in, nu va trebui niciodată să conectați un hibrid Lexus la o priză electrică - acesta se încarcă automat și este mereu gata de călătorie.

Indiferent dacă preferați să ieșiți în oraș cu prietenii, să porniți cu familia într-o aventură sau să călătoriți pe distanțe lungi, există cu siguranță un autovehicul hibrid Lexus Self-Charging care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

HIBRID EXPLICAT

 • CUM FUNCȚIONEAZĂ AUTOVEHICULELE HIBRIDE LEXUS?

  Autovehiculele Lexus Self-Charging îmbină în mod inteligent motoare benzină cu motoare electrice. Sistemele tehnologice aleg în mod inteligent sursa de propulsie potrivită, fără a interfera, în funcție de modul dumneavoastră de condus. Atunci când conduceți în modul electric, realizați astfel o reducere a consumului de combustibil și reduceți emisiile poluante la zero,

 • TREBUIE SĂ ÎNCARC BATERIA?

  Nu. Motoarele noastre hibride auto-încarcă bateriile prin conversia inteligentă de energie cinetică și prin frânarea regenerativă.

 • HIBRIDUL COSTĂ MAI MULT?

  Nu există costuri suplimentare de întreținere pentru un vehicul hibrid Lexus. Pe termen lung este posibil chiar să economisiți costurile de combustibil atunci când rulați cu motorul electric și să plătiți impozite mai mici datorită emisiilor reduse.

 • CÂT DE FIABILE SUNT MOTOARELE?

  Modelele noastre hibride sunt la fel de fiabile precum cele convenționale pe benzină sau motorină. Ele sunt excepțioal de durabile, iar motoarele electrice și generatoarele nu necesită mentenanță. Pentru confort suplimentar, puteți opta oricând pentru o verificare Hybrid Health Check.

 • HIBRIDUL AFECTEAZĂ PERFORMANȚA?

  Niciodată. Modelele noastre sunt mai performante decât vehiculele convenționale, în special atunci când porniți de pe loc în modul EV (Vehicul Electric) și permiteți trecerea la motorul pe benzină în momentele optime.

 • CUM ÎMI ÎNTREȚIN VEHICULUL HIBRID?

  Verificarea anuală Hybrid Health Check este cea mai bună modalitate de a vă asigura că beneficiați din plin de vehiculul dumneavoastră hibrid. Acest serviciu este inclus gratuit în revizia Lexus.


 

 
  2017 lexus understanding hybrid cinemagraph engine fallback

CONDUS FĂRĂ EFORT

Trăiți experiența de a conduce un hibrid care se adaptează fără efort la condițiile de drum și vă oferă mai mult control datorită alternării automate a celor două surse de propulsie.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait thoughtful living

  BENEFICII HIBRIDE

  VERSATILITATE

  Alegerea unui hibrid Lexus Self-Charging adecvat pentru dumneavoastră nu ar trebui să fie o decizie dificilă

  Gama noastră de modele hibride este concentrată pe confort, concepută pentru a se adapta stilului dumneavoastră de viață. Pentru călătorii prin oraș, cumpărături, aventuri sau momente plăcute cu familia, suntem convinși că veți găsi modelul potrivit.

  Sistemele inovatoare de propulsie Lexus sunt incorporate ingenios, pentru a putea beneficia de interioare generoase și spații de depozitare de mare capacitate.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait cleaner future

  BENEFICII HIBRIDE

  UN VIITOR MAI CURAT

  Este demonstrat faptul că emisiile generate de motoarele diesel și benzină au efect dăunator asupra mediului, atât la nivel global, cât și local. De la combaterea schimbărilor climatice, la îmbunătățirea calității aerului în orașele noastre, Lexus perseverează în mod inteligent și inovator pentru diminuarea impactului.

  Fie că dezvoltăm tehnologii ecologice, că reducem emisiile din timpul producției, sau că reciclăm mai mult la birou, avem o abordare 360° de a crea un viitor mai sustenabil.

  Cu ajutorul hibridelor Lexus șoferii reduc emisiile și pot avea o contribuție responsabilă asupra mediului. Sistemele noastre hibride scad emisiile dăunătoare la o zecime din Standardul Diesel Euro 6 din 2014. Vă vom ajuta să protejați mediul înconjurător fără a compromite performanța, calitatea și designul.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait smarter economics

  BENEFICII HIBRIDE

  ECONOMII INTELIGENTE

  Tehnologia hibridă lasă o amprentă mai mică asupra mediului și cheltuielilor dumneavoastră. Datorită eficienței superioare de consum și emisiilor reduse, vă puteți reduce costurile și de asemenea, puteți beneficia de economii fiscale* (*contactați distribuitorii locali Lexus autorizați).

  Piesele hibride, mentenanța și service-ul sunt tratate cu grijă de experții noștri instruiți - exact cum v-ati aștepta de la Lexus Service. Totodată oferim serviciul Hybrid Health Check, ca parte integrantă a reviziei, pentru a menține autovehiculul dumneavoastră hibrid în cele mai bune condiții.

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE DUMNEAVOASTRĂ DESPRE HIBIRD

Suntem pionieri în domeniul tehnologiei hibride, deschizând drumuri din anul 2004 și devenind cu rapiditate prima alegere pentru vehiculele hibride de lux. Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să consultați întrebările frecvente de mai jos sau să contactați distribuitorul local autorizat Lexus.

 • CE ÎNSEAMNĂ AUTOVEHICUL HIBRID?

  Un autovehicul hibrid are două surse de propulsie: un motor pe benzină și un motor electric. În cadrul unui sistem hibrid complet, cum ar fi Lexus Hybrid Drive, ambele pot acționa în mod individual, sau împreună. Un sistem hibrid monitorizează condițiile de condus și controlează fără probleme fluxul de putere. Rezultatul constă în creșterea eficienței, reducerea emisiilor și performanța optimizată.

 • CUM FUNCȚIONEAZĂ AUTOVEHICULELE HIBRIDE?

  Motoarele care funcționează pe benzină au cel mai bun randament la viteze constante, în timp ce motoarele electrice sunt excelente pentru accelerări și rularea cu viteze reduse. Vehiculele hibride îmbină avantajele ambelor tehnologii.

  În cazul hibridelor Lexus, unitatea de control al energiei monitorizează în mod inteligent condițiile de condus și alege sursa de propulsie potrivită, în funcție de moment. Acesta comută perfect între cele două, sau le combină. Alegerea optimă este facută pentru dumneavoastră, pentru a va putea bucura de putere sporită, accelerație rapidă și manevrabilitate dinamică.

  Alături de aerodinamica fin ajustată și materialele ușoare, tehnologia noastră hibridă vă oferă, de asemenea, eficiență remarcabilă de consum de combustibil și emisii scăzute. Iar atunci când autovehiculul rulează doar cu curent electric, generează zero emisii.

 • CÂT DE FIABILE SUNT MAȘINILE HIBRID LEXUS?

  Modelele noastre hibride sunt la fel de fiabile precum autovehicule similare convenționale. Ele sunt excepțional de durabile, iar motoarele electrice și generatoarele nu necesită întreținere suplimentară.

 • ESTE MENTENANȚA MAI SCUMPĂ ÎN CAZUL UNUI AUTOVEHICUL HIBRID?

  Verificarea anuală Hybrid Health Check este cea mai bună modalitate de a vă asigura că beneficiați din plin de vehiculul dumneavoastră hibrid. Acest serviciu este inclus gratuit în revizia Lexus. Dacă nu aveți nicio revizie planificată, pentru confortul dumneavoastră, puteți efectua o verificare independentă.

 • SUNT AUTOVEHICULELE HIBRIDE SIGURE?

  Autovehiculele hibride Lexus au aceleași caracteristici de siguranță, pe care le veți regăsi în întreaga noastră gamă. Ele au fost proiectate și testate în aceleași condiții și sunt la fel de sigure de condus precum mașinile convenționale.

 • CARE SUNT BENEFICIILE UNUI AUTOVEHICUL HIBRID?

  Un autovehicul hibrid utilizează combustibil doar când are nevoie cu adevărat. Atunci când călătoriți cu viteză redusă, mașina dumneavoastră va fi alimentată automat cu energie electrică, ceea ce rezultă în eficiență, economie și emisii reduse, chiar și atunci când accelerați. Autovehiculul dumneavoastră generează zero emisii atunci când funcționează doar cu energie electrică, iar performanța generală este de asemenea optimizată.

 • CARE SUNT AVANTAJELE LEXUS HYBRID FAȚĂ DE ALTE SISTEME HIBRIDE?

  Tehnologia hibridă Lexus este cea originală și cea mai bună. Am fost primii care au pus bazele autovehiculelor complet hibride și de atunci ne perfecționăm abordarea. Împreună, peste un milion de șoferi ca dumneavoastră au călătorit milioane de kilometri în toată lumea, propulsați de tehnologia noastră de vârf.

  Spre deosebire de alte sisteme, Lexus Hybrid Drive poate funcționa exclusiv prin energie electrică, la viteze mai mici. Efectele sunt zero emisii și eficiență remarcabilă. Sistemele concurente tind să aibă motoare electrice mult mai mici, care funcționează doar împreună cu motorul pe benzină - ele nu pot propulsa singure mașina.

 • POT ALTERNA SURSELE DE ENERGIE?

  Nu este nevoie. Unitatea inteligentă de control al energiei monitorizează condițiile de condus și controlează fluxul de energie, pentru a reduce emisiile și a îmbunătăți performanța atunci când sunteți pe drum. De la pornire, la accelerare, pe parcursul călătoriei și până la decelerare, alegerea optimă este făcută pentru dumneavoastră.

  Pentru zero emisii și eficiență maximă, puteți alege să utilizați doar energia electrică pentru perioade scurte - în cazul în care condițiile de condus sunt potrivite.

 • POT SĂ NU ÎNCARC BATERIA AUTOVEHICULULUI HIBRID LEXUS PENTRU O PERIOADĂ MAI LUNGĂ DE TIMP?

  Nu trebuie sa încărcați autovehiculul dumneavoastră. Lexus Self-Charging Hybrid este întotdeauna pregătit de drum.

  Ca și în cazul unui vehicul convențional, bateria se poate descărca dacă nu este folosită pentru o perioadă lungă de timp, de exemplu atunci când plecați în vacanță. Dar este puțin probabil. Iar dacă se întâmplă, motorul pe benzină va porni mașina.

  Bateria avansată și compactă este încărcată în mod eficient în timp ce conduceți. Ea se încarcă și prin ECB-R (Regenerarea prin Frânare Controlată Electronic). Această tehnologie inteligentă captează energia atunci când frânați, transformând-o în electriciate pentru a încărca bateria.

 • CÂT DE MULT POT MERGE AUTOVEHICULELE LEXUS HIBRIDE DOAR CU ENERGIE ELECTRICĂ?

  Depinde de nivelul de încărcare al bateriei, condițiile de condus și gradul de încărcare a mașinii.

  Autovehiculul dumneavoastră hibrid Lexus poate funcționa la viteze reduse doar alimentat de energia de la baterie. Sistemul nostru o monitorizează în mod inteligent și o menține încărcată la un nivel minim. Dacă parcurgeți distanțe lungi sau conduceți cu viteză ridicată, va porni motorul pe benzină.

 • POT UTILIZA AUTOVEHICULUL MEU HIBRID LEXUS ÎN CONDIȚII METEO EXTREME?

  Hibridele Lexus dețin aceleași capacități precum autovehiculele convenționale. Ca în cazul oricărei mașini, este important să acordați atenție condițiilor de drum și să conduceți prudent când este necesar. Evitați întotdeauna să conduceți dacă există avertismente meteorologice severe.

 • CU CE DIFERĂ LEXUS HYBRID DRIVE FAȚĂ DE ECHIVALENTELE PE BENZINĂ?

  Toate modelele hibride Lexus au două surse de propulsie: un motor pe benzină și unul electric. Ele pot funcționa individual, sau pot conlucra. Cea mai avansată unitate de control al energiei monitorizează în mod inteligent condițiile de condus și controlează fără probleme fluxul de energie. Ca rezultat, beneficiați de o eficiență crescută, emisii reduse și performanțe optimizate.

  Autovehiculele noastre hibride sunt modele de top în segmentele lor - astfel vă veți bucura de cele mai înalte specificații și de cea mai bună experiență de condus. Chiar dacă îl utilizați ca autovehicul personal sau de companie, un Lexus hibrid va economisi bani, reducând în același timp impactul dumneavoastră asupra mediului.