concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

LA VÂRFUL NASULUI

Beyond Blueprint 003 Article

CONCEPTUL

PENTRU PARFUMIERUL GERMAN GEZA SCHOEN, CREAREA UNOR AROME AMUZANTE ŞI NECONVENŢIONALE ESTE O ÎNTREPRINDERE SERIOASĂ. ÎI FACEM O VIZITĂ ÎN LABORATORUL SĂU DIN BERLIN.

Parfumierul independent Geza Schoen ştie ce merge pentru el. „Proaspăt, picant, balsamic, de pădure şi animalic”, spune el cu hotărâre. „Acestea sunt calităţi pe care le veţi găsi întotdeauna la parfumurile mele.” La 46 de ani, Schoen se află în afacerea cu parfumuri de un sfert de secol şi a dezvoltat „sute, dacă nu mii” de parfumuri, cel mai faimos fiind Molecule 01, o aromă ce se joacă abil cu percepţia. În cazul lui Schoen, mirosul primeşte dimensiuni nefamiliare şi excentrice. Nu oricine poate mirosi Molecule 01 din sticlă, de exemplu. O formulă de Wode, un alt parfum Schoen, este aplicat ca o „vopsea” albastru cobalt. Seria sa Beautiful Mind celebrează inteligenţa feminină. El a creat arome speciale pentru clienţi extravaganţi ca Bombay Sapphire şi editorul de artă Steidl.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE