concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

ÎN AER

Beyond HumanNature 004 Article

NATURA UMANĂ

ULTIMUL CAPITOL DINTR-UN PROIECT MUZEISTIC IMENS A FOST RECENT FINALIZAT – IAR REZULTATUL ESTE O CAPODOPERĂ A INGINERIEI DE VÂRF.

Pentru a ajunge pe vârful Muntelui Kronplatz, un pisc de 2.275 de metri din Tirolul de Sud, în nord-estul Italiei, vizitatorii au de ales între a conduce cu grijă pe un drum muntos plin de pietre, a încerca o urcare ameţitoare într-un vagonet tras de cablu sau a merge cinci ore pe cărări de munte. Dacă cineva ajunge în vârf, găseşte o întindere largă de teren asemenea preriei, de culoare verde maroniu în timpul verii, ce adăposteşte câteva restaurante unde se poate servi o bere, precum şi un Clopot al Păcii de 18 tone din oţel, care se pare că nu sună în fiecare oră. În lunile de iarnă, oamenii vin aici pentru a schia. Vara, ei vin pe vârf pentru zborul cu parapanta sau, mai recent, pentru a vizita un nou muzeu săpat în pământ.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE