concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

MUZICĂ PENTRU URECHILE NOASTRE

Beyond Lab 001 Article

LABORATORUL

PENTRU CREAREA UNUI BUN SISTEM AUDIO, MAI ALES ÎNTR-O MAŞINĂ, PRIETENII DE LA MARK LEVINSON SUNT GATA SĂ AJUNGĂ ÎN PRAGUL NEBUNIEI. ACEASTA DEOARECE EI TREBUIE SĂ SE CONFRUNTE CU TĂCEREA ABSOLUTĂ.

Inginerii trec difuzoarele printr-o mulţime de teste până când acestea ajung la urechile dvs., iar unul dintre teste este reprezentat de o cameră surdă, adică o cameră izolată împotriva sunetului reflectat de pereţi (surdă înseamnă „fără ecou”). În absenţa totală a sunetului, începeţi să auziţi lucruri care au fost dintotdeauna acolo: sunetul inimii dvs., şuieratul sângelui în vene, clicurile ciudat de mecanice ale numeroaselor dvs. valve care se deschid şi se închid. După un timp, deveniţi dezorientaţi. Puteţi chiar începe să auziţi lucruri care nu au fost niciodată acolo: astronauţii introduşi în camere surde raportează halucinaţii cauzate de incapacitatea creierului de a face faţă unei tăceri absolute. Difuzoarele bune sunt create acolo unde astronauţii se întâlnesc cu aventura.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE