concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

ACTUL DE SUSŢINERE

element

UN ELEMENT

NOUL LEXUS NX ESTE ÎNDRĂZNEŢ, DEOSEBIT ŞI DINAMIC. DE ASEMENEA, ESTE DOTAT CU UNELE DINTRE CELE MAI MODERNE ŞI IMPRESIONANTE SCAUNE DEZVOLTATE DE MARCĂ. INGINERUL ŞEF TAKEAKI KATO NE SPUNE MAI MULTE.

Când acesta a dezvoltat noul Lexus NX, confortul pasagerilor era în primele rânduri pe lista de priorităţi ale inginerului şef Takeaki Kato, iar scaunele din faţă erau printre cele mai importante elemente de luat în considerare. Se spune că şoferii maşinilor de curse, o categorie sensibilă, cunosc performanţele maşinilor proprii după modul în care se comportă scaunele acestora. De exemplu, dacă maşina subvirează, ei simt aceasta – abaterea – în mişcări. Kato şi-a dorit la NX acelaşi nivel de comunicare maşină - şofer. Dar, deşi îşi dorea ceva cu stil şi sportiv, ştia totodată că nu putea să facă niciun compromis cu privire la confort. Era nevoie ca scaunele să arate bine. Dar acestea trebuiau să fie potrivite şi pentru utilizare în navete lungi.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE