concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

LEXUS DESIGN EVENTS

O CĂLĂTORIE A SIMŢURILOR

DE 10 ANI LEXUS PARTICIPĂ LA CEL MAI MARE EVENIMENT DE DESIGN DIN LUME: SALONE DEL MOBILE DI MILANO (SĂPTĂMÂNA DESIGNULUI DE LA MILANO). PRIN COLABORĂRI CU CEI MAI RENUMIȚI DESIGNERI INTERNAȚIONALI, AUTORI AI UNOR LUCRĂRI DEOSEBITE, LEXUS DOREȘTE SĂ ÎȘI CONFIRME VIZIUNEA UNUI BRAND CU ADEVĂRAT DE LUX PRINTR-O ABORDARE UNICĂ A DESIGNULUI.

LEXUS DESIGN AMAZING MILANO 2014.

LA SAPTAMANA DESIGNULUI DE LA MILANO, CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT AL INDUSTRIEI DESIGNULUI, LEXUS VA FI GAZDA UNEI EXPOZITII SPECIALE IN CARE VOR FI PREZENTATE LUCRARILE A TREI DESIGNERI RENUMITI PE PLAN MONDIAL. EXPOZITIA, INTITULATA LEXUS DESIGN AMAZING 2014 MILAN, VA FI PUTEA FI VAZUTA LA CIRCOLO FILOLOGICO MILANESE SI VA AVEA LOC INCEPAND CU ZIUA DE MARTI, 8 APRILIE SI PANA DUMINICA, 13 APRILIE.

PREMIILE LEXUS PENTRU DESIGN 2014

LEXUS PREZINTA SELECTIA CELOR 12 CASTIGATORI AI CELEI DE-A DOUA EDITII A PREMIILOR LEXUS PENTRU DESIGN, COMPETITIE INTERNATIONALA A CAREI PREMIERA A AVUT LOC PE 1 AUGUST 2013.

LEXUS-BRAND

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE