concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

NAO TAMURA

NAO TAMURA posesoarea mai multor premii de prestigiu incluzand IF Product Design Award etc

DESIGNER

Nao Tamura a studiat designul comunicarii la Parsons School of Design in New York. Ulterior, si-a fondat propriul studio in Tokyo, in prezent aflandu-se in New York. Ca produs al comunitatilor creative din Tokyo si New York, solutiile sale se integreaza perfect in egala masura atat in lumea 2-D cat si in universul 3-D, avand o stranie abilitate in realizarea legaturilor la nivel emotional cu audienta. Nao provoaca standardele de categorizare pe care status-quo-ul industriei incearca sa le promoveze. Solutiile sale unice se constituie in ceva mai mult decat designul propriu-zis, dispunand de un echilibru rar intre inovatie si frumusete.

Nao Tamura este posesoarea mai multor premii de prestigiu incluzand: IF Product Design Award, Red Dot Award, Industrial Design Excellence Award (medalia de aur), si Milano Salone Satellite Award (premiul intai).

AFLATI MAI MULTE

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE