concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

LEXUS SHORT FILMS

FILME DE SCURT METRAJ LEXUS 2014

CA PARTE A DEVOTAMENTULUI LEXUS DE A DEPASI ASTEPTARILE, DE A OFERI O EXPERIENTA DE LUX CLIENTILOR SAI, PRECUM SI DE A SPRIJINII VIITORII CREATORI , SUNTEM MANDRI SA ANUNTAM FILME LEXUS DE SCURT METRAJ 2014. DOUA FILME CE EVIDENTIAZA TEMA "LIFE IS AMAZING", O SA FIE DIFUZATE IN PREMIERA LA TOKYO, LOS ANGELES SI NEW YORK. PRODUS DE "THE WEINSTEIN COMPANY" SI REGIZAT SI SCRIS DE TINERI REGIZORI SI SCRIITORI, ACESTE FILME SUNT O OPORTUNITATE UNICA PENTRU TINERII CREATORI SA SE DEZVOLTE SI SA IMPARTASEASCA TALENTELE LOR PE SCENA INTERNATIONALA.

FILME DE SCURT METRAJ LEXUS

DE FIECARE DATA CAND TE AFLI LA VOLANUL UNUI LEXUS, NOI NE DORIM SA FIE CU ADEVARAT O EXPERIENTA EXTRAORDINARA, CARE SA DENOTE UN NIVEL SUPERIOR AL GRIJII FATA DE CLIENT. LA LEXUS, NOI NUMIM ASTA 'CREATING AMAZING'. IN SPRIJINUL ACESTEI FILOZOFII DE BRAND, NOI AM CONTACTAT RECENT RENUMITA WEINSTEIN COMPANY PENTRU A PRODUCE O SERIE DE SCURT-METRAJE CARE VOR OFERI NIVELURI SIMILARE DE INSPIRATIE SPECTATORILOR. 5 REGIZORI INOVATORI AU REDAT 5 TRAIRI PROFUNDE PENTRU A CUCERI SI IMPLICA EMOTIONAL OAMENI DIN TOATE CULTURILE, FIECARE EXPRIMAND INTR-UN MOD UNIC VIATA CA EXPERIENTA UIMITOARE.

LEXUS-BRAND

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE