concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

PREZENTARE CRISTINA MOLINO

REGIZOR SI CINEAST

Cristina Molino este o regizoare spaniola din Madrid, Spania. A profesat ca fotograf la Efti School si ca cineast la Scoala de Film de la Madrid, ECAM, unde a terminat cu onoruri si a primit un premiu sponsorizat de Kodak, Technicolor lab si Camara Rental. Dupa ce a lucrat ca fotograf si la cateva proiecte ca cineast, s-a autoinitiat ca si regizor de film. ¿Te vas? (Pleci?), o opera ce a fost premiata in cincisprezece festivaluri de film inclusiv Festivalul International de Film de la Locarno, a fost primul film regizat de Cristina. Imediat dupa aceea a regizat cel de al doilea scurt-metraj al sau, Retorno (Intoarcerea) si recent pe cel de al treilea, Nada (in post-productie). In plus fata de proiectele proprii de film, ea lucreaza in acest moment ca si director comercial si cineast pentru companiile spaniole de productie Think Mol si Lee Films International, precum si pentru compania de productie americana Red Magma Media.

C Miliano regizor prezenta in cadrul Lexus Short films ce pune la dispozitia producatorilor de film o platforma inovativa pentru imaginatia acestora

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE