concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

PREZENTARE CHAN CHUNG KI

REGIZOR

Chan Chung Ki a studiat designul grafic la Universitatea Politehnică Hong Kong în 1988, iar mai târziu şi-a concentrat atenţia pe producţia AV, inclusiv desene animate şi animaţie pe computer în 3D. După absolvire, Chan şi-a început cariera în industria cinematografică şi industria de divertisment TV. În ultimii ani, Chan a realizat mai multe filme documentare pentru AXN (Action Channel), canalul chinezesc Phoenix, Departamentul pentru Agricultură şi Conservare Hong Kong şi a semnat regia pentru filmele Hong Kong Super Fans, Dragon Inn: The Hideout in Temple Street şi Geo Wonders of Hong Kong. Spotul publicitar „HK Love Trees” regizat de Chan a câştigat Medalia de bronz la Competiţia Internaţională Mercury Awards, ediţia a XXI-a. Programul său documentar „Dragon Inn: The Hideout in Temple Street” a fost proiectat oficial la Festivalul Internaţional de Film Documentar IDFA, ediţia a XIX-a. De asemenea, a fost inclus în selecţia Hors Concours la Premiile anuale Banff World Television, ediţia a XXVII-a.

C Jung regizor prezenta in cadrul Lexus Short films ce pune la dispozitia producatorilor de film o platforma inovativa pentru imaginatia acestora

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE