concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

KEN OCHIAI

CO-WRITER “OPERATION BARN OWL”

Ken a plecat din orasul sau natal, Tokyo, in Statele Unite ale Americii dupa ce a terminat liceul. Ochiai a absolvit Scoala de Arte Cinematice USC in 2006, fiind licentiat in arte si litere. In 2008, a obtinut Masterul in Arte pentru Regizare de la "American Film Institute Conservatory".

Pana in prezent, Ochiai a facut peste 30 de filme de scurt metraj, reclame si videoclip-uri printre care si "Half Kenneth", videoclip ce a castigat Premiul Juriului de la Directors Guild of America; "Frog In The Well" ce a castigat Premiul de Cristal in cadrul Festivalului de Film Heartland. A primit premiul pentru Tineri Alumni de la USC in semn de recunostinta pentru reusitele sale in producerea filmelor.

Ochiai a regizat trei filme de lung metraj, printre care si “Tiger Mask”, ce a fost difuzat in toamna lui 2013 in mai multe tari din Asia. Filmul este bazat pe o serie de benzi desenate Japoneze si este produs de Toshiaki Nakazawa, producatorul filmului castigator la Oscar, "Departures”.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE