concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

PERSONALITATI DE LA HOLLYWOOD SPRIJINA EVENIMENTELE DE LA PREMIERA SCURTMETRAJELOR LEXUS

Lexus Short films 2013 Personalitati de la Hollywood sprijina evenimentele de la premiera scurtmetrajelor Lexus

KATIE HOLMES, JUSTIN CHADWICK, SIMON CURTIS, ANTOINE FUQUA SI PHILLIP NOYCE SPRIJINA DOI CINEASTI IN PLINA ASCENSIUNE SA INTERPRETEZE TEMA MARCII LEXUS, "VIATA E UIMITOARE" (“LIFE IS AMAZING”).

Programul Lexus al Filmelor de Scurtmetraj 2014, un parteneriat creativ intre Lexus si The Weinstein Company primeste sprijinul comunitatii artistice de la Hollywood in seara premierelor din Los Angeles si New York.

Doi cineasti in ascensiune, Jon Goldman si Satsuki Okawa (cu scenaristul Ken Ochiai), sunt sprijiniti de catre reputati membri ai lumii filmului, precum actrita Katie Holmes (The Giver, Wonder Boys, Dawson’s Creek), regizorii Justin Chadwick (Mandela: Long Walk to Freedom, Tulip fever - in curs de lansare), Simon Curtis (My Week With Marilyn, Woman in Gold - in curs de lansare), Antoine Fuqua (Brooklyn’s Finest, Training Day, Southpaw - in curs de lansare) si Phillip Noyce (The Giver, The Quiet American).

Noyce a comentat: “Este o onoare sa fiu abordat de catre The Weinstein Company si Lexus International pentru a participa intr-un program atat de inovativ si important. Ceea ce face acest parteneriat pentru urmatoarele generatii de cineasti va avea un impact semnificativ in lumea cinematografiei. Astept cu nerabdare ca si audienta sa vada creatiile acestor talentati regizori.”

Mentorii vor filma deasemenea procesul creativ ce se va dezvolta in fiecare intalnire dintre ei si tinerii cineasti. Aceste materiale se vor focusa pe arta scurtmetrajelor, evolutia si importanta acestui mediu si pe cresterea la nivel global a apetitului pentru acest format si vor fi prezentate odata cu premiera filmelor in cinematografele din Los Angeles, si la premiera mondiala online din luna octombrie.

Premiera celor doua scurtmetraje, Market Hour si Operation Barn Owl, a avut loc la Festivalul Filmelor de Scurtmetraj de la Tokio, in 29 mai 2014. Premierele de pe teritoriul SUA au avut loc in 30 iulie in Los Angeles si 6 august la New York.

Ambele filme vor fi prezentate la numeroase festivaluri de film din intreaga lume, si vor fi atasate filmelor de lung metraj produse de catre The Weinstein Company, precum The Giver.

Seria scurtmetrajelor Lexus va avea premiera in luna octombrie, anul curent. Intre timp, progresia filmului poate fi urmarita la www.lexusshortfilms.com

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE