concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

VINERI SEARA
ALEXIS MICHALIK

REMARCABILA SERIE LEXUS SHORT FILMS ISI FACE DEBUTUL LA FESTIVALUL DE FILM DE LA TOKYO

Lexus si The Weinstein Company au premiat de curand primele patru filme din seria Lexus Short Films la festivalul Short Shorts din Tokyo. Capturand tema “Anticipare” inspirata de catre Lexus, filmul de scurt metraj “Vineri Seara” regizat de directorul Alexis Michalik a fost selectat din miile de inscrieri. Filmul descrie povestea unei mame ce este aruncata in mijlocul unui atac in timpul vizitei ei in Franta.

Directorul – impreuna cu alti membrii proeminenti ai echipei de productie – au participat la petrecerea in cinstea lor in locatia Intersect by Lexus din Tokyo. Aceasta locatie este un spatiu unic ce permite oaspetilor sa aprecieze spiritual Lexus prin design inspirational, arta, moda si cultura. Filmul face parte din cea de-a treia editie a Lexus Short Films, ce are ca scop sustinerea pietelor cinematografice in dezvoltare si totodata incurajarea artei de a spune povesti.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE