concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

FILM SCURTMETRAJ LEXUS CASTIGATOR JEANNIE DONOHOE

ARE PREMIERA LA FESTIVALUL DE FILM NAPA VALLEY

Lexus si The Weinstein Company se vor indrepta spre Festivalul de Film Napa Valley pe 10 Noiembrie pentru a avea premiera noului film captivant, Game, creat si regizat de premiatul regizor, Jeannie Donohoe. Absolvent al Universitatii din Columbia, Donohoe a terminat sectia de film, a scris si regizat mai multe scurtmetraje, inclusiv Lambing Season and Public. Donohoe dezvolta momentan primul ei lungmetraj, Flock.

Plotul filmului Game implica un elev in anul doi de liceu care se muta intr-un nou liceu si decide sa incerce sa intre in echipa de basket pentru baieti. Pe teren, jucatorul da dovada de tehnica extraordinata, clar capabil de a intra in echipa. Totusi, cand echipa descopera secretul socant al elevului, povestea ajunge la un alt nivel. Filmul Game se bucura si de performanta actorului Canadian, de trei ori campion NBA, Rick Fox.

Game este unul dintre cele patru filme produse de Joey Horvitz din The Weinstein Company, fiind parte din sezonul trei al Filmelor de Scurtmetraj Lexus, parteneriatul dintre Lexus International si The Weinstein Company pentru sprijinul noilor regizori. Celelalte trei scurtmetraje din seria Lexus, Friday Night, MESSiAH si A Nation Holds Its Breath vor fi si ele difuzate la Festivalul de Film Napa Valley Film Festival.

The Weinstein Company co-chairman Harvey Weinstein said, “We are very excited to be here at Napa Valley Film Festival to premiere Game for the first time. Donohoe’s talent is demonstrated throughout the film and truly showcases the theme of Lexus Short Films Season 3 – Anticipation.”

David Nordstrom, general manager al departamentului de branding global Lexus International, a adaugat, “Participantii vor avea oportunitatea sa experimenteze creativitatea si imaginatia lui Jeannie prin filmul Game. Ei vor avea ocazia sa vada si alte proiecte create ca parte din Filmele de Scurtmetraj Lexus Sezonul 3 - toate pline de creativitate si imaginatie pentru publicul global.”

“The Weinstein Company si Lexus International sunt incantati de succesul parteneriatului si spera doar sa inspire si incurajeze si mai mult regizorii din jurul lumii cu aceste filme si cu initiativa programului per total.” spune COO-ul si Presedintele The Weinstein Company, David Glasser.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE