concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

THE NATION THAT
HELD ITS BREATH
KEV CAHILL

CASTIGATORUL DE FILM SCURTMETRAJ LEXUS ARE PREMIERA LA FESTIVALUL DE FILM RAINDANCE

Lexus si The Weinstein Company au avut premiera The Nation That Held Its Breath, creata si regizata de Kev Cahill, la Festivalul de film Raindance in Septembrie.

Cunoscut pentru Razboinicul Vanator si Craiasa Zapezii, Thor: Intunericul si Alice In Tara Oglinzilor, premiatul Cahill a contribuit si la populara serie TV Urzeala Tronurilor.

The Nation That Held Its Breath prezinta povestea unui tanr tata martor a doua evenimente: miracolul nasterii si miracolul Irlandei ajunsa in semifinalele Cupei Mondiale din 1990. In film joaca Sam Keeley, care a aparut recent in Super Chef alaturi de Bradley Cooper si Barbara Brennan, cunoscuta pentru rolurile din Veronica Guerin si A Date for Mad Mary.

COO-ul si Presedintele The Weinstein Company, David Glasser, a punctat “Nu putem fi mai incantati de munca si oportunitatea pe care Seria Lexus de Filme Scurtmetraj a creat-o pana acum. Filmul lui Cahill este doar unul dintre cele patru filme care demonstreaza ca magia se intampla atunci cand dai oamenilor talentati sansa de a-si indeplni visul".

David Nordstrom, manager generak al departamentului de branding global Lexus International, a adaugat, “In fiecare an, munca regizorilor nu inceteaza sa ne uimeasca. Suntem onorati sa fim in parteneriat cu The Weinstein Company pentru a aduce acestor regizori aspiratii pentru viata”.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE