concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

MESSiAH
DAMIAN WALSHE-HOWLING

UN NOU FILM DE SCURT METRAJ LEXUS LA FESTIVALUL DE FILM SYDNEY

Lexus si The Weinstein Company au premiat de curand la Festivalul de Film din Sydney al doilea film din seria Lexus Short Films. Seria are ca scop sustinerea pietelor cinematografice in dezvoltare si totodata incurajarea artei de a spune povesti. De aceasta data tema inspirata din conceptul Lexus este “Anticipare”, ce a strans mii de propuneri de la producatori de film din toata lumea.

Una dintre productiile alese este filmul MESSiAH regizat de Damian Walshe-Howling. Avand o distributie talentata, evidentiaza o coliziune jucausa de culturi care are loc in spectaculoasa salbaticie Australiana. Directorul a participat la premiera filmului pentru a impartasii povestea creatiei filmului MESSiAH si pentru a salbatorii reusitele in cadrul celei de-a treia editii a Lexus Short Films.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE