concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INAPOI LA ARTICOLE

CÂSTIGATORII CELEI DE-A TREIA EDITII A CONCURSULUI DE SCURT-METRAJE LEXUS

lsf article

LEXUS SI THE WEINSTEIN COMPANY DEZVALUIE CÂSTIGATORII CELEI DE-A TREIA EDITII A CONCURSULUI DE SCURT-METRAJE LEXUS LA FESTIVALUL DE FILM DE LA NAPA VALLEY

CÂSTIGATORII CELEI DE-A TREIA EDITII A CONCURSULUI DE SCURT-METRAJE LEXUS

ALEXIS MICHALIK
Franța, Europa

lsf winner 004

Alexis este un actor si cineast care a jucat in mai multe producții de film TV si seriale, precum Petits meurtres en famille, Terre de lumière si Kaboul Kitchen si in lung-metraje regizate de catre Billy Zane, Diane Kurys, Safy Nebou, Yann Samuel, Fernando Colomo, Danièle Thompson si Alexandre Arcady. Alexis este cunoscut publicului si prin rolurile de succes in teatru, jucând in comedia Le Dindon, pusa in scena de Thomas Le Douarec, precum si in Les Fleurs Gelées, de Ibsen si Strindberg. Este fondatorul companiei de teatru Los Figaros si dupa experiența regizarii a doua scurt-metraje, Au Sol, in 2013 si Pim-Poum le petit Panda, in 2014, Alexis isi continua cariera de scenarist, urmând sa regizeze primul sau film de lung-metraj, Escort Boys.

JEANNIE DONOHOE
Statele Unite ale Americii, America de Nord

lsf winner 001

Jeannie Donohoe este o regizoare de film premiata din Los Angeles. Este recent absolventa de studii de regie la Columbia University. Jeannie a fost studenta la Darmouth College si este masteranda in arte, perioada în care a predat la o scoala gimnaziala din Bronx, in cadrul programului “Educatie pentru America.” A scris scenariul si a regizat mai multor scurt-metraje, printre care “Lambing Season” (productie selectata la peste 50 de festivaluri de film - recent, considerat de Indiewire unul dintre cele mai bune scurt metraje in 2014 - actualmente, in difuzare in programul PBS Film School Shorts) si “Public” (participant la Palm Springs ShortFest si PBS Imagemakers). In prezent, Jeannie lucreaza la primul sau lung-metraj, intitulat “Flock”.

DAMIAN WALSHE-HOWLING
Australia, Oceania

lsf winner 002

Damian este un actor si cineast recunoscut in special datorita celui mai recent scurt-metraj al sau, Suspended, prezentat recent la concursurile din cadrul festivalurilor de film St Kilda, Flickerfest, Nashville si de la Locarno, in Elveția. De asemenea, este cunoscut si datorita scurt-metrajului sau de debut din 2007, The Bloody Sweet Hit. Damian are o pasiune desosebita pentru narațiune, ce l-a purtat in intreaga lume, pe urmele diversitații culturale ale narațiunii si rolurilor. In 2008, a primit un premiu AFI pentru cel mai bun actor in rol secundar pentru rolul Andrew Benji Veniamin din “Most Loved Murderer”, din seria originala Underbelly.

KEV CAHILL
Irlanda, Europa

lsf winner 003

Kev a absolvit Trinity College din Dublin cu o diploma in Matematica si a experimentat cu cateva joburi: Manager de evenimente in cadrul Universitatii, DJ pentru Redbull Irlanda, gradinar, vanzator de smootie-uri, supa si cereale pentru micul dejun, producator de cherestea pentru mobila, cantaret la trombon, profesor de limba engleza, sofer de furgoneta, vanzator de brazi de Craciun, personal de curatare barci, barman, chelner, asistent bucatarie, muncitor intr-o fabrica de ciment, producator de mese, intern pentru casting de locatii, fotograf, videograf, manager casting locatii, intern departament Efecte speciale (VFX), supervisor VFX… Anul trecut si-a facut debutul regizoral cu scurt- metrajul “More than God”. A fost nominalizat la Premiile Oscar si a castigat multe alte premii. Productia a fost prezenta la aproape 30 de festivaluri.

DESPRE SCURT-METRAJELE LEXUS

In 2013, concursul de scurt-metraje Lexus a fost lansat, având ca obiectiv sprijinirea si dezvoltarea unei noi generații emergente de cineasti. Acesti regizori si scenaristi aspiranți au beneficiat de o oportunitate unica, fiind sprijiniți de catre Lexus pentru a colabora cu renumitul studio The Weinstein Company in vederea producerii si prezentarii propriilor creații pe scena internaționala. Pentru mai multe informații, vizitați lexusshortfilms.com.

DESPRE LEXUS

Inca de la debutul sau in 1989, Lexus si-a câstigat o reputație globala in privința produselor de inalta calitate si a exemplarelor servicii acordate clienților. Intre marcile de lux, Lexus este liderul incontestabil al vehiculelor cu propulsie hibrida, oferind vehicule hibride luxoase, ce dispun de cele mai bune tehnologii inovativ. Evoluția marcii Lexus se reflecta in designul progresist al noilor sale vehicule. Grila fusiforma generica, tratamentul dinamic al blocurilor optice si liniile sculpturale ale caroseriei creeaza un aspect distinct al luxului, specific marcii Lexus. http://www.lexus-int.com

DESPRE THE WEINSTEIN COMPANY

The Weinstein Company (TWC) este o companie multimedia de producție si distribuție, lansata in octombrie 2005 de catre Bob si Harvey Weinstein, frații fondatori ai Miramax Films, in 1979. TWC include totodata Dimension Films, casa de producție fondata in 1993 de catre Bob Weinstein, distribuitoare a mai multor filme extrem de cunoscute precum SCREAM, SPY KIDS si SCARY MOVIE. Impreuna, TWC si Dimension Films au distribuit o gama larga de filme de larga audiența, de specialitate si de gen, cu un deosebit succes comercial si de critica. In perioada in care Harvey si Bob au lucrat la Miramax si TWC, au primit 341 nominalizari si au câstigat 81 de premii Oscar.

Inca din 2005, TWC si Dimension Films au pus pe piața filme ca GRINDHOUSE; 1408; I’M NOT THERE; THE GREAT DEBATERS; VICKY CRISTINA BARCELONA; THE READER; THE ROAD; HALLOWEEN; THE PAT TILLMAN STORY; PIRANHA 3D; INGLOURIOUS BASTERDS; A SINGLE MAN; BLUE VALENTINE; THE KING’S SPEECH; THE COMPANY MEN; MIRAL; SCRE4M; SUBMARINE; DIRTY GIRL; APOLLO 18; OUR IDIOT BROTHER; I DON’T KNOW HOW SHE DOES IT; SARAH’S KEY; SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD IN 4D; MY WEEK WITH MARILYN; THE IRON LADY; W.E.; CORIOLANUS; UNDEFEATED; THE ARTIST; BULLY; THE INTOUCHABLES; LAWLESS; KILLING THEM SOFTLY; THE MASTER; SILVER LININGS PLAYBOOK; DJANGO UNCHAINED; QUARTET; ESCAPE FROM PLANET EARTH; DARK SKIES; THE SAPPHIRES; SCARY MOVIE 5; KON-TIKI; UNFINISHED SONG; FRUITVALE STATION; LEE DANIELS' THE BUTLER; THE GRANDMASTER; SALINGER; 12-12-12; PHILOMENA; MANDELA: LONG WALK TO FREEDOM; AUGUST: OSAGE COUNTY; VAMPIRE ACADEMY; THE RAILWAY MAN; THE IMMIGRANT; YVES SAINT LAURENT; BEGIN AGAIN; THE GIVER; FRANK MILLER’S SIN CITY: A DAME TO KILL FOR; THE DISAPPEARANCE OF ELEANOR RIGBY; TRACKS; ST. VINCENT; THE IMITATION GAME; PADDINGTON si WOMAN IN GOLD. Urmatoarele producții vor include SOUTHPAW, UNDERDOGS, NO ESCAPE, THREE GENERATIONS, ADAM JONES, CAROL and THE HATEFUL EIGHT.

TWC dispune de o divizie activa de producție de televiziune, cu 9 nominalizari la premiile Emmy in 2013 si 5 nominalizari in 2014. TWC Television este producator al Project Runway si a seriilor derivate Project Runway All Stars si Under The Gunn. Din producțiile recente de televiziune ale TWC putem menționa Mob Wives, Million Dollar Shoppers, Rodeo Girls si Trailer Park: Welcome to Myrtle Manor. Din filmele aflate in prezent in producție putem aminti Marco Polo, de John Fusco. Alte proiecte aflate in curs de dezvoltare cuprind Ten Commandments si The Hour Of Peril, de Daniel Stashower. TWC a mai dezvoltat producția Nanny Diaries si a produs The No. 1 Ladies' Detective Agency.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE