concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

INTERIOR PROASPAT
SI EXTERIOR INDRAZNET

Modelul CT 200h este unul dintre cele mai ecologice modele hibride pe care le-am construit pana in prezent. Performanta discreta si nivelul redus al emisiilor de CO2 sunt complementate de cele mai avansate tehnologii si de rafinament. Daca sunteti adeptul unui stil de viata activ, va doriti o masina gata sa tina pasul cu dumneavoastra. De aceea, modelul CT 200h, cu tehnologia hibrida de ultima generatie si dotari inteligente pentru conectivitate ofera o experienta de conducere dinamica si excitanta.

Acum, am conferit modelului CT 200h un aspect inca si mai dinamic si sportiv, atat in exterior cat si in habitaclu. Si pentru ca este un hibrid integral, veti sti ca nu va trebui sa faceti compromisuri in privinta eficientei consumului.

2017 lexus ct 200h fresh bolder look quote

MAI EMOTIONAL, MAI SPORTIV - NOUL MODEL CT 200h IS ESTE VEHICULUL HIBRID COMPACT PERFECT ADECVAT PASIONATILOR DE CONDUCERE, DAR ATENTI LA ASPECTELE ECOLOGICE

Chika Kako, inginer-sef al proiectului CT 200h

MAI COBORAT, MAI PRONUNTAT, MAI INDRAZNET

Modelul CT 200h beneficiaza acum de un profil longilin, aerodinamic, cu o grila frontala inferioara fusiforma mai indrazneata, mai extinsa si plasata mai jos, cu un nou caroiaj, flancata de farurile LED distincte si de luminile de zi. Acestea, precum si alte noi si indraznete elemente de stilizare, confera moddelului CT 200h o postura mai atletica.

Aruncati o privire si observati cum noile blocuri optice posterioare cu iluminare LED intergrala si profil L confera modelului CT 200h un aspect mai extins, mai sportiv. Zona inferioara a barei de protectie, restilizata pentru augmentarea agresivitatii aspectului masinii, este prezentata acum in argintiu metalizat si negru, in timp ce locasurile stopurilor au fost vopsite in gri metalizat, pentru a echivala zonele adiacente proiectoarelor de ceata frontale.

Profilul modelului CT 200h este augmentat de jantele cu pronuntat caracter sportiv - de la rotile de baza de 15", la jantele din aliaj F SPORT de 17", gri-inchis metalizat. Sau puteti alege noile jante de 16" cu 10 spite, cu finisaj obtinut prin aschiere si vopsea metalizata de nuanta inchisa.

INTRATI IN HABITACLU:
DOTARI AUGMENTATE

Nu facem niciodata compromisuri; aceasta nu ne caracterizeaza. Luati loc in modelul CT 200h si descoperiti finisajele superbe ale dotarilor de bord intuitive, realizate din materiale de inalta calitate. Filosofia noastra de design insista pe forma mereu consecutiva functiei, iar in privinta modelului CT 200h aceasta este cu adevarat reprezentata. Spre exemplu, sistemul de navigatie Lexus beneficiaza acum de un ecran mai generos, cu o diagonala de 10.3".

O noua paleta cromatica extinsa pentru interior, beneficiind de tapiserie in piele cu o combinatie bi-tonala; un melanj de materiale textile si piele sintetica cu durabilitate crescuta, tapiterii textile complet noi - in total, sunt disponibile noua optiuni diferite.

SI MAI F

Bucurati-va de eficienta energetica hibrida si de nivelul redus al emisiilor in prezenta performantelor antrenante ale variantei F SPORT. Reimprospatarea designului a condus la cresterea atractivitatii acestui model de inalta performanta.

Dintre modificari putem remarca vopseaua in nuanta negru metalizat si noul caroiaj al grilei fusiforme. Noile faruri sunt echipate cu lampi proiector monobloc ce asigura iluminarea in ambele faze. De asemenea, in exclusivitate pentru varianta F SPORT, grila frontala este placata in negru, iar posteriorul masinii beneficiaza de un ornament negru-metalizat.

Modelul CT 200h ofera doua noi scheme cromatice bi-tonale pentru varianta F SPORT: Lava Orange CS si Heat Blue CL. In habitaclu, combinatiile exclusiviste includ tapiterii din piele, materiale textile si piele sintetica in nuante bi-tonale. Elegantele finisaje Naguri, disponibile exclusiv pentru varianta F SPORT, prezinta nivelul de maiestrie al artizanilor Takumi.

SISTEM DE SIGURANTA LEXUS SAFETY + INCLUS

Noua varianta a modelului Lexus CT 200h beneficiaza acum de sistem de siguranta Lexus+. Acesta include un sistem de asistenta pre-impact (PCS), tempomat dinamic cu unde radar, sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare (LDA) cu functie de control al directiei, faruri autoadaptative (AHB) si de sistem de asistenta marcaje rutiere (RSA).

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE