concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

CAMPANII TEHNICE

Informare privind campania tehnica pentru airbag Takata

Ca parte a angajamentului pentru calitate si siguranta, Lexus extinde campaniile tehnice pentru anumite vehicule care sunt prevazute cu airbag-uri Takata.

La Lexus, siguranta clientilor este prioritatea noastra numarul unu, motiv pentru care monitorizam continuu performanta vehiculelor noastre, apeland la o varietate de surse. In cazul in care avem informatii cu privire la o anumita componenta sau un anumit aspect legat de vehiculele Lexus, care nu corespunde standardelor noastre stricte, vom lua masurile necesare, asa cum am facut si in acest caz.

Vehicule din Europa vizate de aceasta campanie

Vehicule din Europa vizate de aceasta campanie sunt Lexus SC, IS, ES si GX produse intre decembrie 2000 si decembrie 2011, pentru capsa pirotehnica a airbag-ului.

Cum venim in sprijinul clientilor nostri

Clientii vor fi contactati din partea importatorului din tara respectiva. Inlocuirea capsei pirotehnice va fi efectuata fara costuri pentru clienti. Intre timp, daca aveti intrebari va rugam sa contactati importatorul din tara dv.s sau dealerul local Lexus.

Motivele acestei campanii tehnice

Pentru vehiculele vizate este posibil sa apara un defect al capsei pirotehnice a airbag-ului Takata din cauza degradarii acestei capse ca urmare a expunerii indelungate la umiditate ridicata, temperaturi inalte si variatii de temperatura. Din aceasta cauza, in cazul in care se declanseaza airbag-ul, capsa pirotehnica poate deveni predispusă la spargere.

DEFINIREA SERVICIILOR

SERVICIUL CLIENŢI MULTIPREMIAT

Să deţii un Lexus înseamnă mult mai mult decât a avea o maşină - este ca atunci când eşti membrul unui club exclusivist. Suntem extrem de mândri de autoturismele noastre şi sperăm că şi dumneavoastră veţi fi. De aceea oferim un nivel excepţional de servicii multipremiate pentru clienţi.

rc f side

GARANŢIA DUMNEAVOASTRĂ

GARANŢIA LEXUS

Vă puteţi relaxa ştiind că maşina dumneavoastră Lexus beneficiază începand cu 1 noiembrie 2015 de cea mai lungă perioadă de garanţie existentă în România în piaţa premium: 6 ani sau 200.000 km, prima condiţie îndeplinită.

  • Garanţie de 3 ani pentru vopsea
  • Garanţie de 12 ani pentru coroziune
  • Tractarea autovehiculului dumneavoastră la cel mai apropiat distribuitor Lexus sau centru de service Lexus în cazul unei defecţiuni acoperite de garanţie.

EURO ASSISTANCE 24

LEXUS EURO ASSISTANCE. NIMIC NU TE POATE OPRI DIN DRUM.

6 ANI DE RELAXARE

  • Lexus Euro Assistance reprezinta cel mai cuprinzator pachet de mobilitate din piata inclus la livrarea unui model nou (criteriu combinat de acoperire si durata).
  • Cei 6 ani de Lexus Euro Assisstance vin in completarea celor 6 ani garantie oferiti de Lexus in Romania.
  • Lexus Euro Assistance este disponibil si pentru autoturisme Lexus rulate care nu au atins vechimea de 10 ani, contra cost.

COMPATIBILITATEA BLUETOOTH

VĂ MENŢINE CONECTAT

Conectivitatea telefonului Bluetooth® vă permite conectarea fără fir mai facilă a unui telefon mobil compatibil, la autoturismul dumneavoastră Lexus. Pentru a fi compatibil, telefonul trebuie să aibă Bluetooth® şi profil Hands-Free (HFP).

Puteti verifica compatibilitatea telefonului dvs. cu sistemele noastre multimedia folosind portalul de verificare a compatibilitatii Bluetooth®

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE