concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

UN NOU SCAUN
REVOLUTIONAR

Conceptul revolutionar al scaunului kinetic Lexus va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto Paris Motor Show 2016; structura originala realizata pe baza unei retele de fibre redefineste confortul unui scaun auto.

Rolul esential al coloanei vertebrale este de a oferi sustinere si stabilizare capului. Totodata permite pelvisului si cutiei toracice sa opereze miscari de rotatie in directii opuse, in timp ce ofera stabilitate miscarilor capului, chiar si in timpul mersului sau in timp ce alergam.

CONFORT LA
SUPERLATIV

Obiectivul nostru a fost sa recream aceste miscari naturale prin design, astfel ca am realizat perne de sezut si de spatar care se misca kinetic luand in calcul greutatea soferului/pasagerului si fortele fizice externe. Rezultatul este ca atunci cand va aflati in masina, beneficiati de stabilizarea miscarilor capului prin neutralizarea efectelor miscarilor masinii, iar campul vizual este de asemenea stabilizat. Toate acestea contribuie la reducerea gradului de stres al soferului si pasagerilor, sporind placerea condusului si confortul general.

Tapiteria scaunului are o structura bazata pe modelul panzei de paianjen, cu fire care se raspandesc radial pornind din centrul spatarului. Aceasta panza este suficient de flexibila, incat sa se muleze pe forma fiecarui corp, contribuind la distribuirea egala a greutatii si a unui confort prelungit.

AMORTIZAREA
SUPERIOARA
A SOCURILOR

Centrul spatarului este localizat la nivelul omoplatilor, ceea ce induce miscari de rotatie ale cutiei toracice in jurul axei centrale a scaunului. Aceasta contribuie la stabilizarea capului si asigura un grad sporit de sustinere. Noul scaun este de asemenea mai compact si mai usor, contribuind la diminuarea greutatii masinii.

Firele care alcatuiesc structura pe modelul panzei de paianjen aflata in spatarul scaunului, sunt facute din materiale eco-friendly, adica matase de paianjen sintetica, in loc de materiale provenite din derivati ai petrolului. Principala componenta a materialului este proteina, rezultata dintr-un proces de fermentatie microbiala, apoi procesata intr-un material nou care are calitatea de a absorbi socurile.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE