concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

MARK FACE CUNOSTINTA CU LC IN IBIZA

PRODUCATORUL INTERNATIONAL DE MUZICA MARK RONSON ISI PROVOACA AUDIENTA IN NOUA CAMPANIE LEXUS ‘MAKE YOUR MARK’

Azi, Lexus anunta o colaborare creativa cu producatorul muzical Mark Ronson, castigator a numeroase trofee, in vederea lansarii noului model LC. Noul vehicul reprezinta nava amiral coupe a companiei Lexus, marcand o noua era pentru aceasta marca de lux, si beneficiaza de o campanie de lansare cu o denumire inspirata: ‘Make Your Mark’.

Colaborarea cu Ronson continua ambitiile Lexus de a crea experiente unimitoare in zona muzicii, artelor si tehnologiei. Aceasta urmeaza campaniei ‘The Life RX’ din 2015 cu Jude Law, ce a permis participantilor experimentarea unei senzatii imersive de creare a unei proprii experiente de star de cinema.

MARK RONSON

În urmatoarele sase luni, campania Make Your Mark va oferi consumatorilor si fanilor ocazia de a beneficia de experiente uimitoare si de un continut interesant.

Vorbind despre campanie Mark Ronson a spus: “Mi-a placut mereu sa lucrez cu colaboratori inovativi, unici, atat in studio, cat si in afara aestuia. Cand am fost contactat de catre Lexus ccu conceptul acestei campanii si am vazut noul model LC, am simtit senzatia prospetimii si am fost profund interesat. Am fost atras de ideea de a utiliza muzica pentru a inspira si crea o experienta completa centrata pe aceasta masina.”

LEXUS LC

Designul modelului LC coupe ramane fidel liniei inspirate de modelul conceptual LF-LC, amandoua fiind recompensate cu premiul EyesOn Design Award. Modelul LC este varful de lance al unei culturi auto in plina dezvoltare in compania Lexus, cce imbratiseaza colaborarea dintre echipele de design si cele de proiectare inginereasca in vederea crearii unei masini care sa depaseasca orice asteptari.

Comentand parteneriatul dintre Lexus si Mark Ronson, Alain Uyttenhoven, Presedintele Lexus Europe, a spus: “Mark Ronson este un producator muzical renumit, aflat in spatele unora dintre cele mai apreciate hituri ale decadei. N-am fi putut gasi un colaborator mai adecvat pentru campania ‘Make Your Mark’. Modelul Lexus LC simbolizeaza inceputul unei noi faze pentru Lexus, ce are ca obiectiv crearea unei sinergii superioare intre inginerie si design. Nu am fi putut colabora mai bine in aceasta directie cu altcineva decat Mark – un om a carui contributie semnificativa in lumea muzicii este reprezentata de incredibilele sale spectacole si colaborari.”

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE