concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

LC 500h COUPE HIBRID DE LUX

PREMIERA MONDIALA A COUPE-ULUI HIBRID DE LUX LC 500H. PREZENTAREA NOII GENERATII A SISTEMULUI HIBRID LEXUS MULTI STAGE

Facem un nou pas urias in viitor. La Salonul Auto de la Geneva, Lexus va uimi din nou intreaga lume dezvaluind versiunea hibrida a noului nostru model, coupeul de lux LC. In afara aspectului sau remarcabil, exista o multime de motive pentru a fi entuziasmat. Modelul LC 500h este echipat cu urmatoarea generatie a sistemului nostru de propulsie hibrida Lexus Multi Stage, capabila sa asigure o putere remarcabila, in conditiile unei deosebite eficiente energetice.

Prima prezentare publica a modelului LC a avut loc la Salonul Auto International 2016 din America de Nord (NAIAS). Cu o stilizare remarcabila, performante deosebite si o atentie obsesiva acordata detaliilor, acesta a devenit instantaneu unul dintre modele noastre de varf.

De asemenea, la Salonul Auto de la Geneva vom prezenta si remarcabilul nostru concept LF-FC. Acest nou vehicul vizionar ne ofera o ocazie unica de a patrunde in amanuntele designului si directiei tehnologice a viitoarelor noastre masini. Prezentat in premiera la Salonul Auto 2015 de la Tokio, modelul LF-FC este propulsat de catre un sistem inovativ cu pile de combustie cu randament ridicat.

Conceptul dispune de o avansata interfata om-masina, cu comanda non-tactila, precum si de tehnologii de conducere automata, oferindu-ne o idee asupra viitorului industriei auto.

CONFERINTA DE PRESA LEXUS

CONFERINTA DE PRESA LEXUS VA AVEA LOC IN DATA DE 1 MARTIE LA ORELE 11:30
LA STANDUL LEXUS (NUMARUL 4211) IN SALA 4 A PALEXPO

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE