concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

NOUTĂTI TI EVENIMENTE

INAPOI LA ARTICOLE

SENSE-WEAR CÂȘTIGĂ LEXUS DESIGN AWARD 2015

2015 LexusDesignAward winner teaser

LEXUS SE BUCURĂ SĂ ANUNȚE CĂ PROIECTUL SENSE-WEAR, CREAT DE EMANUELA CORTI ȘI IVAN PARATI (GRUP: CARAVAN), ESTE CÂȘTIGĂTORUL GRAND PRIX-ULUI EDIȚIEI 2015 A COMPETIȚIEI LEXUS DESIGN AWARD.

Lexus se bucură să anunțe că proiectul Sense-Wear, creat de Emanuela Corti și Ivan Parati (Grup: Caravan), este câștigătorul Grand Prix-ului ediției 2015 a competiției Lexus Design Award. Premiul a fost înmânat câștigătorilor de către Tokuo Fukuichi, președintele Lexus International, în cadrul ceremoniei ce a avut loc astăzi la Lexus Space în cadrul Săptămânii Designului de la Milano.

Sense-Wear este o colecție de îmbrăcăminte și accesorii concepute pentru a amplifica simțurile. Unele elemente ajută la diminuarea senzațiilor fizice, în timp ce altele ajută la intensificarea lor, permițând purtatori să experimenteze lumea senzorială dintr-o nouă perspectivă. Designerii au fost instruiți de către Robin Hunicke pentru dezvoltarea unui prototip expus în Lexus Space din Milano.

Câștigătorii, Emanuela Corti și Ivan Parati, au comentat: "Suntem absolut încântați de câștigarea acestui premiu! Am decis să participăm la acest concurs pentru că ne-a plăcut tema, în special - Simțurile. Am făcut o mulțime de cercetări și am dat peste atât de multe lucruri care ar putea duce la noi idei de design. Apoi ne-am ales un proiect: articole de îmbrăcăminte care ar îmbunătăți viața oamenilor, în special a persoanelor cu nevoi speciale. Am vizitat instituții specializate, am împărtășit ideile noastre cu terapeuți și am integrat feedback-ul lor în proiectul nostru. De fapt, vedem acum că astfel de haine pot fi utile pentru o mulțime de oameni. În viața de zi cu zi, uneori ne confruntăm cu situații stresante, în care am dori să construim un fel de adăpost în jurul nostru. Deci, acest premiu reprezintă o mare oportunitate pentru noi de a dezvolta în continuare această idee și, sperăm, pentru a ajuta oamenii în viitor."

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE