concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

NOUTĂTI TI EVENIMENTE

INAPOI LA ARTICOLE

PREMIERA MONDIALĂ A NOULUI RX LA SALONUL AUTO DE LA NEW YORK

RX New York MS

LEXUS ATACĂ DIN NOU SECTORUL LUXURY SPORT UTILITY CU A 4-A GENERAȚIE A MODELULUI RX

Fiind cel mai bine vândut model al brandului de 26 de ani, cu vânzari de peste 2,1 milioane de unități, RX reprezintă trei din zece vehicule vândute vreodată de Lexus. Noul model pare să continue această tradiție, cu un interior luxos complet reproiectat, ambalat într-un corp nou stilat.

Un nou look îndrăzneț

Faptul că noul RX are un impact vizual puternic este un lucru evident încă de la prima vedere. Partea din față are o nouă mască, care este subliniată de o grilă spiralată cu un contur cromat și faruri LED triplu L. Împreună cu lămpile de ceață reproiectate, aceasta oferă RX-ului o aură elegantă și futuristă. Luminile de semnalizare de pe aripa față contribuie la atitudinea sportivă a vehiculului.

Spatele a fost îmbunătățit, oferind un sentiment de siguranță maximă, subliniat de noile stopuri în forma de L care înconjoară părțile laterale ale vehiculului, creând o prezență autoritară atunci când luminează. Atunci când sunt aprinse, acestea fac mașina să strălucească până la ușa din spate - o premieră Lexus.

În interior, cabina noului RX este oferă confort și lux, cu piese repoziționate care confirmă un nivel ridicat al clasei. Cei ce doresc o doză mai mare de unicitate, pot opta pentru ornamentele speciale din lemn tăiate cu laser. În centrul atenției este un mare ecran HUD , în timp ce zona de afișare de informații oferă un monitor de 12,3 inch, separat de zona de operații principale.

Sub capotă se găsesc motoare silențioase, puternice și eficiente

Noul RX va fi disponibil cu un puternic motor V6 de 3,5 litri pe combustibil, dotat cu transmisie automată de 8 viteze, ce urmărește să livreze 300 CP. De asemenea, va exista și varianta de hibrid integral.

Toate motoarele RX au fost proiectate să fie economice și să emită cât mai puține gaze poluante.

Un nivel ridicat de control și stabilitate

Noul RX a fost proiectat pentru a oferi o manevrabilitate superioară. Întregul șasiu a fost îmbunătățit pentru a oferi o mai bună stabilitate și control în viraje. Structura caroseriei autovehiculului a fost întărită, ajutând la îmbunătățirea drastică a răspunsul la manevre, păstrând la distanță zgomotul motorului sau al traficului. Vehiculul dispune de tehnologia Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM), concepută pentru a recunoaște potențialele situații periculoase și pentru a face ajustări automate și adesea transparente care asigură controlul mașinii la intrarea și ieșirea din unghiuri. De asemenea, All-Wheel Drive îmbunătățește performanțele de manipulare a modelului RX și stabilitatea pe suprafețe uscate și umede deopotrivă.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE