concept cars

AUTOTURISME
CONCEPT

Autoturismele concept Lexus oferă detalii incitante despre direcţiile noastre viitoare în design.

main menu lexus brand

INOVAŢIE ÎN
DESIGN

Această secţiune conturează câteva dintre cele mai captivante concepte de design şi le evidenţiază.

hybrid cars

MAŞINI
HIBRIDE

Există multe tipuri de maşini hibride şi toate au în comun un singur element.

lexus service

SERVICII
LEXUS

Serviciile Lexus si cele mai apropiate centre sau ateliere de service Lexus printr-o simpla accesare

LEXUS ȘI DANE DEHAAN, ACTORUL PRINCIPAL DIN "VALERIAN" PREZINTĂ ÎN MIAMI NAVA SPAȚIALĂ ‘SKYJET’

SKYJET VA APĂREA ÎN URMĂTORUL FILM SF DE LUC BESSON, “VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS”

La evenimentul Lexus Lifestyle 2017 din Miami, actorul principal al filmului VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS, Dane DeHaan, a prezentat modelul principalei nave spațiale din film. Nava spațială SKYJET a fost expusă în cadrul unui eveniment Lexus în Miami, unde au fost prezentate cele mai recente produse și activități recreaționale de lux ale companiei. SKYJET a fost creată de către echipa de producție a filmului Valerian, având ca obiectiv materializarea unui vehicul bazat pe realitatea dintr-o lume aflată la 700 de ani distanță în viitor. Echipa de creație a filmului a colaborat cu designerii Lexus pentru a încorpora accente contemporane ale designului, adaptând modele iconice în vederea creării exemplarului final SKYJET. Designul final înglobează o interpretare a reprezentativei grile fusiforme Lexus, și faruri similare cu cele ale modelului Lexus LC coupe 2018, definite de o formă atletică și aerodinamică. Mai mult, in procesul de design al habitaclului, echipa de creație Valerian s-a inspirat din cele mai recente tehnologii de inteligentă artificială (AI) și interfață om-mașină (HMI) dezvoltate de către Lexus. Povestea va cuprinde și o capsulă energetică imaginară, inspirată de cercetările Lexus în domeniul pilelor de hidrogen. Primele imagini cu nava au fost făcute publice în noiembrie, în aceeași zi cu dezvăluirea forșpanului.

Comentând prezentarea, Dane a spus: “Mi-am dorit dintotdeauna să lucrez cu Luc Besson, deoarece acordă o deosebită atenție detaliilor din filmele sale, aducând la viață poveștile în cele mai imaginative moduri posibile. Colaborarea cu Lexus în crearea SKYJET este un bun exemplu al acestui aspect, iar scenele de urmăriri din Valerian, în care este prezent Skyjet vor fi, cu siguranță, unele dintre cele mai intense momente din film.” Prezentarea modelului a fost precedată de o spectaculoasă coregrafie luminoasă, înainte ca Dane să urce pe scenă pentru a discuta despre filmările cu SKYJET și despre colaborarea pe platoul de filmare cu partenera sa, Cara Delevingne și regizorul Luc Besson. Comentând acest parteneriat, Spiros Fotinos, Head of Global Brand Marketing la Lexus, a adăugat: “Când Luc ne-a comunicat prima dată viziunea sa despre Valerian, ne-a fost clar că împărtășim aceleași ambiții de a depăși banalul și de a crea experiențe uimitoare. Pentru noi, a fost o provocare deosebită să putem contribui la imaginarea designului și tehnologiilor SKYJET, dintr-o perspectivă Lexus. Pe lângă oportunitatea de a încorpora marca noastră într-o poveste incredibilă, ne-am putut bucura de expresiile designerilor și inginerilor noștri atunci când le-am comunicat că vor lucra la o navă spațială!” În următoarele șapte luni, Lexus va fi gazda unor uimitoare experiențe, proiectate să aducă pasionații din întreaga lume mai aproape de acțiunea din Valerian, în așteptarea premierei filmului, în August 2017.

Aflați mai multe despre VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS pe:
- Facebook: https://www.facebook.com/ValerianMovie
- Twitter: https://twitter.com/ValerianMovie
- Instagram: https://instagram.com/valerianmovie/

VALERIAN - SINOPSIS

Plecând de la o serie clasică de benzi desenate, Valerian and Laureline - vizionarul scenarist și regizor Luc Besson propulsează acest subiect iconic într-o adevărată saga SF contemporană, unică și epică. Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) sunt agenți speciali ai guvernământului teritoriilor umane, însărcinați cu menținerea ordinii în univers. La ordinul Comandantului (Clive Owen), Valerian și Laureline pornesc într-o misiune spre fantasticul oraș intergalatic Alpha, o metropolă în continuă expansiune, ce cuprinde mii de specii inteligente din toate colțurile universului.

Cele șapte milioane de locuitori din Alpha și-au unit în timp talentul, tehnologiile și resursele în vederea unui bine comun. Însă, nu toți cetățenii din Alpha împărtășesc aceleași valori; în fapt, forțe obscure complotează și pun în pericol existența rasei noastre.

Pentru a va putea oferi cea mai buna experienta online Lexus, noi si partenerii nostril folosim cookie-uri pe acest site. Daca continuati fara sa modificati setarile, vom presupune ca sunteti de acord cu folosirea acestora pe site-ul Lexus.

AFLĂ MAI MULTE