lexus care hero

POSESIA UNUI MODEL LEXUS

LEXUS CARE

INFORMAȚII DESPRE RECHEMĂRI ÎN SERVICE

CAMPANII TEHNICE

Informatie privind campania tehnica pentru airbagul Takata

Ca parte a angajamentului pentru calitate și siguranță, Lexus extinde campaniile tehnice pentru anumite vehicule care sunt prevăzute cu airbag-uri Takata.

La Lexus, siguranta clientilor este prioritatea noastra numarul unu, motiv pentru care monitorizam continuu performanta vehiculelor noastre, apeland la o varietate de surse. În cazul în care avem informații privind o anumită componentă sau un aspect legat de Lexus, care nu corespunde standardelor noastre stricte, vom lua măsurile necesare, așa cum am făcut în acest caz.

Vehiculele din Europa vizate de această campanie

Vehiculele din Europa vizate de această campanie sunt produse Lexus SC, IS, ES și GX între decembrie 2000 și decembrie 2011, pentru capsa pirotehnică a unui airbag.

Cum venim în sprijinul clientilor nostri

Clienții vor fi contactați de la importatorul din țara respectivă. Inlocuirea capsei pirotehnice va fi efectuată fără costuri pentru clienți. Intre timp, daca aveti intrebari va rugam sa contactati importatorul din tara Dvs. sau dealerul local Lexus.

Motivele acestei campanii tehnice

Pentru vehiculele vizate este posibil să apară un defect al capacei pirotehnice a unui airbag Takata datorită degradării acestui capse ca urmare a unei expuneri lungi la umiditate ridicată, temperaturi inalte și variații de temperatură. Din acest motiv, în caz de declanșare a airbagului, capsa pirotehnica poate deveni predispusă la spargere.

 • 2017 lexus care defining service

  DEFININD NOȚIUNEA DE SERVICII

  CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE DESERVIRE A CLIENȚILOR

  Posesia unui model Lexus înseamnă mai mult decât simpla posesie a unei mașini - este ca apartenența la un club exclusivist. Suntem extrem de mândri de vehiculele noastre și sperăm că și dumneavoastră veți fi. De aceea vă oferim servicii la cel mai înalt nivel.
  Mai jos veți găsi un sumar al câtorva elemente ce fac din experiența de posesie a unui vehicul Lexus – deoarece detaliile diferă pe teritoriul Europei, pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul aferent țării dumneavoastră.

 • 2017 lexus care your warranty

  GARANȚIA DUMNEAVOASTRĂ

  LINIȘTE SUFLETEASCĂ

  Este un aspect important - de aceea, oferim o garanție cuprinzătoare, acoperind o durată de 3 ani sau cu o limită de 100000 km (indiferent care dintre aceste condiții este îndeplinită mai întâi). Iar în primul an, fără limită de kilometri. Garanția dumneavoastră acoperă și următoarele aspecte:

  • 3 ani, împotriva defectelor de vopsire
  • 12 ani împotriva perforației caroseriei
  • Transportul gratuit în caz de defecțiune până la cea mai apropiată reprezentanță sau centru service

  Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul aferent țării dumneavoastră.

 • 2017 lexus care euro assistance

  EURO ASSISTANCE 24

  ORIUNDE SUNTEȚI, ORIUNDE TREBUIE SĂ FIȚI

  În cazul în care aveți nevoie de ajutor, rețeaua noastră europeană de asistență vă stă la dispoziție, oriunde v-ați afla în Europa. Oriunde ar trebui să ajungeți, nu vom precupeți niciun efort în a vă duce la destinație. Euro Assistance 24 funcționează 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână, 52 de săptămâni pe an. Aceasta include:

  • Aranjarea rezervărilor de hotel în cazul unei urgențe
  • Trimiterea unui șofer Lexus în cazul în care nu puteți conduce
  • Organizarea asistenței rutiere în caz de necesitate

  Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați site-ul aferent țării dumneavoastră.

 • 2017 lexus care financial services

  SERVICII FINANCIARE

  CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE DESERVIRE A CLIENȚILOR

  Lexus Financial Services este o companie distinctă, creată exclusiv pentru șoferii Lexus în vederea asigurării unor servicii financiare inegalabile. Oferind soluții atractive și flexibile, cu termeni transparenți, stabiliți individual, vă putem ajuta să decideți ce ofertă vă este cea mai adecvată. Produsele noastre includ:

  • Finanțare și leasing pentru clienți persoane particulare sau companii
  • Asigurări auto
  • Pachete de mentenanță
  • Asigurare pentru plata ratelor

  Pentru a afla dacă Lexus Financial Services activează în țara dumneavoastră, vă rugăm vizitați site-ul național.

 • 2017 lexus care bluetooth compatibility

  COMPATIBILITATE BLUETOOTH

  RĂMÂNEȚI CONECTAT

  Protocolul de transmisie date Bluetooth® permite conectarea facilă a unui telefon mobil compatibil cu modelul dumneavoastră Lexus în absența cablurilor. Pentru a fi compatibil, telefonul dumneavoastră trebuie să dispună de funcțiile Bluetooth® și Hands-Free-Profile (HFP).
  Pentru a verifica dacă telefonul dumneavoastră se poate conecta, puteți utiliza instrumentul nostru de verificare a compatiblității Bluetooth®.