INFORMAȚII DESPRE RECHEMĂRI ÎN SERVICE

 • Vehiculele afectate în Europa

  Vehiculele afectate în Europa sunt modelele Lexus SC, IS, ES și GX produse între decembrie 2000 și decembrie 2011, precum și modelele Lexus ES 350, GX 460, IS Convert, IS 350/250, IS-F și LFA produse între ianuarie 2009 și decembrie 2012 pentru probleme legate de sistemul de declanșare al airbagurilor.

 • Cum ne sprijinim clienții

  Clienții vor fi contactați de către distribuitorii naționali din țările respective. Înlocuirea sistemului de declanșare al airbagurilor nu va presupune niciun fel de costuri pentru clienți.
  Între timp, pentru orice întrebări, vă rugăm contactați distribuitorul dumneavoastră național sau reprezentanța dumneavoastră locală Lexus.

 • Motivul rechemării

  În privința vehiculelor afectate, la anumite dispozitive de declanșare a airbagurilor Takata poate apărea un defect de siguranță, datorită degradării pulberii de aprindere ce apare dup expunerea prelungită la umiditate ridicată, temperaturi ridicate și cicluri de temperaturi ridicate. Aceasta poate avea ca efect explozia dispozitivului de declanșare odată cu activarea airbagului.

 • Listă de verificare la rechemare

  Dacă ați fost contactat de către un reprezentant Lexus în vederea unei comunicări de rechemare sau dacă aveți motive să credeți că modelul dumneavoastră Lexus ar putea fi inclus în categoria celor rechemate în service. puteți afla rapid maimulte informații utilizând formularul nostru în 3 pași de verificare la rechemare de mai jos.