1. Masini noi
  2. LBX World Premiere
  3. Multimedia & Safety
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

MULTIMEDIA SI INFOTAINMENT PREMIUM

LBX este echipat cu cel mai recent sistem Lexus Link Connect, operat prin intermediul unui ecran tactil de 9,8 inchi.

Sistemul ofera navigare bazata pe cloud, optimizand planificarea calatoriei cu informatii in timp real despre evenimentele din trafic si intarzierile. Un confort suplimentar este oferit de asistentul de bord „Hey Lexus”, care raspunde la comenzile vocale atat de la sofer, cat si de la pasagerul de pe scaunul din fata.

Integrarea smartphone-ului este activata folosind conexiuni fara fir sau cu fir pentru Apple CarPlay sau o legatura cu fir pentru Android Auto. Un confort suplimentar este oferit de o cheie digitala optionala. Compatibil cu dispozitivele smartphone Apple si Android, acest lucru le permite proprietarilor sa-si foloseasca smartphone-ul pentru a-si debloca si porni masina. Nu trebuie sa-si scoata telefonul din buzunar sau din geanta, este suficient sa-l aiba pe persoana. De asemenea, pot partaja cheia digitala atunci cand alte persoane trebuie sa acceseze sau sa foloseasca vehiculul.

In comun cu cele mai noi modele Lexus, LBX ofera actualizari de software fara intreruperi pentru sistemele sale multimedia si de siguranta, astfel incat proprietarii sa poata beneficia de upgrade-uri fara a fi nevoiti sa organizeze o vizita la un atelier Lexus.

Mark Levinson, partenerul audio exclusiv al Lexus, a proiectat un sistem premium optional pentru masina, care include o serie de 13 difuzoare pozitionate optim. Acestea includ un subwoofer integrat in usa din spate, evitand orice pierdere de spatiu in compartimentul de incarcare.

SIGURANTA SI ASISTENTA SOFER INTELIGENTA

LBX beneficiaza de prevederile cuprinzatoare de siguranta si asistenta pentru sofer ale celei mai recente generatii de Lexus Safety System +. Acest lucru echipeaza masina cu mai multe sisteme pentru a detecta riscurile de accident, pentru a alerta soferul si pentru a asigura automat directia, franarea si controlul fortei de propulsie, daca este necesar, pentru a ajuta la evitarea sau diminuarea consecintelor unei coliziuni. Elementele cheie includ un sistem de pre-coliziune cu asistenta la viraj in intersectie, control dinamic de croaziera cu radar, asistenta pentru trasarea benzii/asistenta pentru mentinerea benzii si asistenta pentru semnele rutiere. Elementele suplimentare care sustin conducerea si manevrele mai sigure si reduc sarcina asupra soferului includ sistemul electric de eliberare a usii Lexus cu zavor electric cu Safe Exit Assist, un monitor pentru sofer, senzori de parcare inteligenti cu franare automata, alerta de trafic transversal din spate si un punct mort. Monitorizati.

Optional va fi disponibila o siguranta extinsa, introducand functii precum un sistem de alerta de trafic transversal frontal si un monitor de vizualizare panoramica. O optiune de parcare la distanta poate elimina tot stresul de a manevra masina intr-un spatiu ingust; permite chiar soferului sa-si parcheze vehiculul de la distanta, folosind smartphone-ul.

Soferul se bucura de o vizibilitate mai buna in conditii meteorologice nefavorabile cu un nou stergator de brat umed, asa cum a fost prezentat anterior pe modelele emblematice LC si LS ale Lexus. Acest lucru distribuie lichidul de spalare din stergatorul in sine, oferind performante de curatare a parbrizului mai amanuntite si imediate.