1. Masini noi
  2. Prezentare Generală
Aveti nevoie de informatii suplimentare?
Browser-ul nu este suportat
Ne pare rau, dar browser-ul dvs. nu este compatibil cu website-ul nostru. Va rugam sa accesati website-ul folosind un alt browser, precum Chrome, Edge, Firefox sau Safari.

LC Convertible Sport Premium

Decapotabila

Lexus ES
De la
139.760,00 EUR
Specificatii extra
4X2
5.0 L Benzina V8
6 ani / 200.000 km

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/ro/ro

DOTARI PRINCIPALE

COCKPIT CONSTRUIT ÎN JURUL ȘOFERULUI

Pentru a reduce necesitatea mișcării ochilor și potentialele distrageri ale atenției, toate instrumentele importante și afișajele sunt poziționate în apropierea liniei vizuale a șoferului.

6 AIRBAG-URI

Adițional față de structura impresionant de solidă ce asigură siguranța pasagerilor și Barele Stabilizatoare Active, protecția este asigurată și de cele 6 airbag-uri. Șoferul și pasagerul din față sunt protejați de airbag-urile pentru cap în 2 trepte, dar și de cele pentru genunchi și cele laterale extinse. De asemenea, toate centurile de siguranță sunt prevăzute cu pre-tensionare.

CLIMATE CONCIERGE

Climate Concierge a fost adaptat pentru LC Convertible pentru a gestiona climatizarea cabinei, încălzirea scaunelor, a zonei gâtului și a volanului. Pornind de la ospitalitatea ‘Omotenashi’, fluxul de aer a fost ușor crescut pentru a încălzi zone cheie, cum ar fi dosul palmei, ce nu intră în contact direct cu volanul.

LC Convertible Galerie

360° Trageti pentru a roti